Abus AirBreaker Movistar Team M

Пътни каски | Код на продукта: 2000-001 | ID: 310173

410 лв

490 лв

Запазва 80 лв при покупка
4d20h48m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
293 точки
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 20.12.2019

Abus AirBreaker Movistar Team M

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Пътна каска . AirBreaker от ABUS е каска, която без усилие отговаря на най-високите изисквания за професионално колоездене .

В надпреварата, най-високата производителност се брои на всеки отделен етап, независимо дали на стръмно изкачване по склона или в най-високата скорост на спринта. AirBreaker от ABUS ви подкрепя на всеки един километър .

Благодарение на структурата на пчелната пита на иновативния Multi Speed дизайн , AirBreaker винаги предлага най-добрата възможна аеродинамика и в същото време осигурява оптимална вентилация .

Характеристики: In-Mold за трайна връзка с външната обвивка с амортизиращ каска материал (EPS). Технология за принудително охлаждане на въздуха : Усъвършенствана вентилационна система за оптимален климат на главата . Отлична вентилация с 11 въздушни отвора и 3 въздушни отвора, свързани с поточни канали . FlowStraps: Аеродинамичен , безшептен и приятен за кожата благодарение на специално разработения профил на каишка. Zoom Ace: Фино регулируема система за регулиране с удобно колело за настройка за персонализация. ActiCage Lite: укрепване на интегрираната структура в EPS за подобряване на стабилността . AirPort: Аеродинамичен държач за очила с водач на каишка. Съвместимост с опашка: Каска, подходяща за носене на плитки .

  • Head size: 52 - 58 cm
  • Size: M
  • Weight: 220 g
  • Colour: Movistar Team

Параметри и спецификации

Pазмер

M

Цвят на производителя

Movistar Team

Страна на произход

Германия

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Abus AirBreaker Movistar Team M ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2019 Muziker | Abus AirBreaker Movistar Team M
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете