Abus AirBreaker Velvet Black L

Пътни каски | Код на продукта: 2000-012 | ID: 310174

Abus AirBreaker Velvet Black L

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Пътна каска . AirBreaker от ABUS е каска, която без усилие отговаря на най-високите изисквания за професионално колоездене .

В надпреварата, най-високата производителност се брои на всеки отделен етап, независимо дали на стръмно изкачване по склона или в най-високата скорост на спринта. AirBreaker от ABUS ви подкрепя на всеки един километър .

Благодарение на структурата на пчелната пита на иновативния Multi Speed дизайн , AirBreaker винаги предлага най-добрата възможна аеродинамика и в същото време осигурява оптимална вентилация .

Характеристики: In-Mold за трайна връзка с външната обвивка с амортизиращ каска материал (EPS). Технология за принудително охлаждане на въздуха : Усъвършенствана вентилационна система за оптимален климат на главата . Отлична вентилация с 11 въздушни отвора и 3 въздушни отвора, свързани с поточни канали . FlowStraps: Аеродинамичен , безшептен и приятен за кожата благодарение на специално разработения профил на каишка. Zoom Ace: Фино регулируема система за регулиране с удобно колело за настройка за персонализация. ActiCage Lite: укрепване на интегрираната структура в EPS за подобряване на стабилността . AirPort: Аеродинамичен държач за очила с водач на каишка. Съвместимост с опашка: Каска, подходяща за носене на плитки .

  • Head size: 58 - 62 cm
  • Size: L
  • Weight: 230 g
  • Colour: Velvet Black

Параметри и спецификации

Pазмер

L

Цвят според производителя

Velvet Black

Страна на произход

Германия

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Abus AirBreaker Velvet Black L ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Abus AirBreaker Velvet Black L
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете