Abus Granit Detecto X Plus 8077 Green

Заключващи системи | Код на продукта: 8077-GRANIT-DETECTO-GREEN | ID: 280927

276 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
35 точки
Изпратена на 19.08.2019

Ще доставим 26.08.2019

Abus Granit Detecto X Plus 8077 Green

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Заключване на спирачния диск за мотоциклет, което осигурява много добра защита при висок риск от кражба и се препоръчва за осигуряване на ценни мотоциклети с болт от 13,5 мм, тяло на заключване и опорни елементи на заключващия механизъм, всички от специално закалена стомана. Той използва алармена функция, базирана на детектирането ABUS 3D, което предупреждава ездача, когато моторът се повдига в изправено положение, а също така предотвратява неволното каране. В случай на прекъсване, той издава алармен звук в диапазон от поне 100dB за продължителност от 15 секунди (автоматично се активира отново) и активира червен мигащ светодиод. Заключването може да се транспортира в заключено състояние без активиране на системата за откриване благодарение на системата за автоматично разпознаване на спирачни дискове. Той също така разполага с цилиндър ABUS X Plus за най-висока защита срещу манипулации и осигурява многоцветен светодиод и различни акустични сигнали, които информират за състоянието на батерията, активирането и алармата. Той се доставя с два бутона (един светодиоден фенер) и ABUS кодирана карта за допълнителен или заместващ ключ, както и две стандартни батерии AAA за алармената функция и защитна торба за лесен и сигурен транспорт в специално отделение. Тази ключалка може да бъде поръчана така, както при други ключалки, което означава, че няколко ключалки ще съвпадат с един ключ, съответно кода на кода. Тегло: 880 гр. Зелен цветен дизайн.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Abus Granit Detecto X Plus 8077 Green ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Abus Granit Detecto X Plus 8077 Green
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете