Abus Granit Extreme Plus 59/12HKS/110

Заключващи системи | Код на продукта: 59-12HKS110 | ID: 280924

420 лв

В наличност за онлайн магазина 2 парчета
Безплатна доставка
55 точки
Изпратена на 19.08.2019

Ще доставим 26.08.2019

Abus Granit Extreme Plus 59/12HKS/110

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Комбинация от заключваща верига за мотоциклети, която осигурява много добра защита при висок риск от кражба и се препоръчва за осигуряване на ценни мотоциклети. Използва се верига от 12 мм с тъкан, за да се предотврати повреждането на боята на мотоциклета, патентованата технология ABUS Power Link, която предлага директно и покрито зацепване на веригата в заключващия механизъм и цилиндъра ABUS X Plus за най-висока защита срещу манипулации. Веригата, заключващото тяло, както и опорните елементи на заключващия механизъм са изработени от специална закалена стомана. Заключването включва и ръчно задействан капак на ключалката, който го предпазва от замърсявания и корозия и се доставя с два бутона (един LED фенер) и ABUS кодирана карта за допълнителен или заменящ ключ. Тази ключалка може да бъде поръчана така, както при други ключалки, което означава, че няколко ключалки ще съвпадат с един ключ, съответно кода на кода. Тегло: 4000 g. Черно оцветяване.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Abus Granit Extreme Plus 59/12HKS/110 ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Abus Granit Extreme Plus 59/12HKS/110
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете