Alto Professional TS315S Cover SET

Активни субуфери | Код на продукта: TS315S-COVER-SET | ID: 315189

1 000 лв

В наличност за онлайн магазина 5 парчета
Безплатна доставка
713 точки
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 27.01.2020

Alto Professional TS315S Cover SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА НАСТРОЙКАТА Е ИЛЮСТРАТИВНА! - НАСТРОЙКА от две части за намалена цена. Рано или късно ще се нуждаете и от двете. Ако решите да ги купите сега, ще спестите пари и време, както и няма нужда да се занимавате с това по-късно.

Параметри и спецификации

Предлагана конфигурация

Cover Set

Мощност

2000 W

Tип

Subwoofer

Мощност RMS

1000 W

Говорители

1x 15 "

Нискочестотен говорител

15"

Високочестотен говорител

не

Възможност за монтаж

Nest 36 mm

Цвят

Черeн

Страна на произход

Китай

Продукти като сет

1 x

Alto Professional TS315S

Alto Professional TS315S

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Активен 15 "" събуфер от серията Alto Professional TS300. Този субуфер удължава басовия отзвук на почти всеки пълен високоговорител, освобождавайки го от трудната задача да възпроизведе ниските честоти на басите. Резултатът? Система със зашеметяващо широкообхватно действие, характеризиращо се с драматични, въздействащи ниски честоти и без усилие, ненарушени средни и високи честоти. Слушащата аудитория ще чуе всичко с перфектна яснота, от най-ниските басови тонове до най-високите перкусии и всичко между тях.

TS315S разполага с здрав, дълъг екскурзионен басов високоговорител, монтиран в здраво закрепен портативен корпус, оптимизиран за компютър с мощни нискочестотни характеристики. Самият корпус е направен от плътен дървен композит. Този силен, резонансен материал има почти перфектни акустични характеристики, което гарантира, че изходът на субуферите е винаги ясен и ефективен.

Силният, ясен изход е само половината от битката, но за да може субуферът да бъде част от идеалната система от високоговорители, той трябва да се смеси безпроблемно с говорителя на спътника. Тук TS315S на Alto Professional наистина се отличава. Всички субуфери от серията TS300 имат избор от шест избираеми режима на изход DSP, така че честотната характеристика на субуфера и честотата на кръстосване са перфектно съгласувани с говорителя, с който се използва. Четири от тези шест изходни опции се вписват перфектно в събуфър с Alto TS2 и TS3 високоговорители, а другите две изходни опции (Hi-Pass или Bypass режим) гарантират перфектно съчетание дори с високоговорители с пълна гама, различни от Alto.

Нашите техники за компютърен дизайн включват напредък, като например анализ на крайните елементи (FEA), който ни позволява да оптимизираме магнитната структура на говорителя и да поддържаме плътна звукова хлабина за максимална чувствителност. Нашите гласови бобини сами имат изключително тесни намотки, които осигуряват максимално използване на входния сигнал и нашите лепила показват ненадмината консистенция и издръжливост при високи температурни условия за ненадмината надеждност на системата.

TS315S разполага с вграден 2000 W усилвател (1000 W непрекъснат) със собствена ограничаваща схема, която осигурява защита от претоварване на терминали и трансдюсери, като гарантира, че системата винаги звучи чиста и чиста, независимо колко силно е натиснато.

1 x

Alto Professional TS315S Cover

Alto Professional TS315S Cover

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Подложка за транспортиране за активен субуфер Alto Professional TS315S. Цвят: Черен.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Alto Professional TS315S Cover SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Alto Professional TS315S Cover SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете