Astell&Kern CD-Ripper MKII

Портативни плейъри-Аксесоари | Код на продукта: 917552 | ID: 917552

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 830 лв780 лв

668 лв

830 лв

Запазва 162 лв при покупка
12h25m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 29.08.2019

Astell&Kern CD-Ripper MKII

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

AK CD-RIPPER MKII, вторият модел на AK CD-RIPPER, безпроблемно доставя CD музика на плейъра Astell & Kern с едно докосване. Поддържайки стабилната производителност на предишните модели, новият модел поддържа подобрен дизайн за по-пълно извличане. Използвайте своя AK CD-RIPPER MKII за гладко, безпроблемно извличане на музика от компактдиска в плейъра Astell & Kern. Можете лесно да свържете AK CD-RIPPER MKII с музикалните плейъри Astell & Kern, като използвате предоставения кабел. Извличането на CD е лесно и удобно с AK CD-RIPPER MKII. Чрез настройването на опциите за извличане предварително, потребителят може да свърже AK CD-RIPPER MKII и просто да докосне иконата за извличане на CD, за да започне. Свързаният музикален плейър на Astell & Kern ще има достъп до сървърите на Gracenote, които разполагат с най-новите музикални данни, и автоматично ще запишат съответната музикална информация и обложка на албума на извлечените музикални файлове. Потребителят има също така възможност ръчно да въведе метаданни като заглавие на албума, изпълнител, жанр и година на пускане за информация за CD, която не е налице в Gracenote. Освен това, потребителят може да настрои скоростта на извличане (нормален / бърз / много бърз) и файлов формат (WAV / FLAC) от менюто за настройки. AK CD-RIPPER MKII съчетава отлично оформени компоненти, изработени от най-добрите материали, за да се гарантира, че критичните функции работят при най-високите стандарти на изпълнение. Гнездото за вграждане на основното тяло за компактдиска вече е с правоъгълна форма за по-ярък дизайн и има увеличено тегло, което ефективно ограничава вибрациите. Триъгълният амортисьор под тялото използва пружинна структура за управление на вибрациите в резултат на ротация на компактдисковете, така че любителите на музиката могат да се радват на безпроблемно извличане.

Параметри и спецификации

Цвят

Cив

Включен захранващ aдаптер

не

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Astell&Kern CD-Ripper MKII (B-Stock) #917552
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете