Audeze EL-8 Open Back

Стандартни слушалки | Код на продукта: 916252 | ID: 916252

Този продукт не е наличен в момент

Audeze EL-8 Open Back

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

This is a damage-free product which has been an ex-display item only for a short time. It is packed in its original packaging.

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Слушащи слушалки с планарни магнитни драйвери, които осигуряват учудващо ясен и точен звук. и неодимови магнити. Честотната характеристика е 10Hz - 50kHzмаксималната мощност е при 15W с импеданс от 30 ома и макс. SPL е 130dB. Слушалките са изработени от космически материали в почти безтегловна диафрагма, която е три пъти по-голяма от типичните за слушане слушалки, за бързо реагиране, драматично намалено изкривяване, по-висока разделителна способност и подобрено изображение. Патентованата технология Uniforce за гласови намотки осигурява еднаква сила на движението по цялата диафрагма за почти нулево изкривяване. Патентованите Fazor Elements направляват вътрешните звукови вълни на слушалките, за да избегнат резонанс, като създават по-точна форма на вълната. Теглото е 460 грама.

Параметри и спецификации

Цвят на производителя

Black

импеданс

30 Ohm

Страна на произход

USA

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Audeze EL-8 Open Back (B-Stock) #916252
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете