Audeze EL-8 Open Back

Стандартни слушалки | Код на продукта: 916252 | ID: 916252

Този продукт не е наличен в момент

Audeze EL-8 Open Back

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

This is a damage-free product which has been an ex-display item only for a short time. It is packed in its original packaging.

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Слушащи слушалки с планарни магнитни драйвери, които осигуряват учудващо ясен и точен звук. и неодимови магнити. Честотната характеристика е 10Hz - 50kHzмаксималната мощност е при 15W с импеданс от 30 ома и макс. SPL е 130dB. Слушалките са изработени от космически материали в почти безтегловна диафрагма, която е три пъти по-голяма от типичните за слушане слушалки, за бързо реагиране, драматично намалено изкривяване, по-висока разделителна способност и подобрено изображение. Патентованата технология Uniforce за гласови намотки осигурява еднаква сила на движението по цялата диафрагма за почти нулево изкривяване. Патентованите Fazor Elements направляват вътрешните звукови вълни на слушалките, за да избегнат резонанс, като създават по-точна форма на вълната. Теглото е 460 грама.

Параметри и спецификации

Страна на произход

USA

© 2004-2019 Muziker | Audeze EL-8 Open Back (B-Stock) #916252
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете