Sennheiser ew 122 G3 G-X

Безжични системи Lavalier | Код на продукта: 917787 | ID: 917787

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 1 170 лв1 050 лв

997 лв

1 170 лв

Запазва 173 лв при покупка
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 27.08.2019

Sennheiser ew 122 G3 G-X

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Висококачествен презентационен комплект: ME 4 кардиоиден клипс за микрофон за видно възпроизвеждане на глас, без фонов шум, приемник за истински разнообразие EM 100 G3, SK 100 G3 предавател на тялото. Дискретен и лесен за гласа: компактният кардиоиден клипс-микрофон в тази система отхвърля шумовете, идващи отстрани, което означава по-малък риск от обратна връзка. Без да се налага да говорите много силно, гласът на водещия се предоставя богато и пълноценно. Трансмитерът на тялото има функции за зареждане на допълнителната акумулаторна батерия. Синхронизирайте телепапата с приемника безжично с новата безжична синхронизация. И накрая, приемникът на истинското разнообразие осигурява надеждно предаване на сигнала дори в големи помещения. Характеристики Здрав метален корпус (предавател и приемник) Широчина на лентата 42 MHz: 1680 настройваеми UHF честоти за безсмущения на приемане Усъвършенствана честотна банкова система с до 12 съвместими честоти Високо качество на истинското приемане на разнообразие Пилотен тон шумоподтискане за елиминиране на радиосмущенията при прекъсване на предавателя Автоматично Честота на сканиране за търсене на налични честоти Подобрен обхват на фокус на AF Увеличен обхват за аудио чувствителност Безжична синхронизация на предаватели чрез инфрачервен интерфейс Удобна работа на менюто с повече възможности за управление Светещ графичен дисплей (предавател и приемник) Функцията Auto-Lock предотвратява случайна промяна на настройките HDX компенсатор за кристално чист звук Предавател има индикация на батерията в 4 стъпки, също показана на дисплея на приемника Функция за програмиране на функцията за заглушаване Интегриран режим на еквалайзер и звуков контрол Контакти за презареждане BA 2015 accupack директно в предавателя Широка гама от аксесоари адаптира системата към всякакви r equirement

Параметри и спецификации

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Sennheiser ew 122 G3 G-X (B-Stock) #917787
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете