Audio-Technica AT8024

Микрофон за камера | Код на продукта: 917901 | ID: 917901

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 400 лв389 лв

351 лв

400 лв

Запазва 49 лв при покупка
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 02.09.2019

Audio-Technica AT8024

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

С лек, но богат на функции дизайн, AT8024 стерео / моно камерен микрофон предлага просто и мощно решение за заснемане на аудио с висока разделителна способност за видео. Избираемите линейно-кардиоидни моно и вътрешно матрични средни стерео режими осигуряват гъвкавост, за да се фокусира записът върху един източник на звук или да се разшири полето за изключителен звуков реализъм. В който и да е от режимите, AT8024 доставя аудио, което е значително по-добро от това, осигурено от вътрешния микрофон на камерата. Микрофонът за камера AT8024 е снабден с тристепенна регулируема атенюатор (-20 dB, -10 dB, 0 dB), за да заснеме дори меки и много шумни звукови проходи без изкривяване. Превключваемият нискочестотен превключвател намалява поглъщането на нежелан шум в околната среда, ребалансиране на помещения и механично свързани вибрации. Микрофонът се захранва от една AA батерия за оптимална производителност с висок макс SPL и е снабден с монтиран монтаж на обувка за фотоапарат, който бързо се свързва с DSLR и камкордери, оборудвани със обувки.

Features
Designed for use with DSLR and other video cameras, delivering dramatically better sound quality than the camera's internal microphone
Selectable line-cardioid mono or mid-side stereo modes provide the flexibility to capture high-resolution audio in any environment
Handles loud sound sources without distortion
Three-position adjustable attenuator and switchable low-frequency roll-off
Integral rubber shock mounts isolate the microphone from vibration and mechanical camera noise
Compact, lightweight design with integral shoe mount
Red/green LED power indicator
Includes windscreen, fuzzy windscreen and AA battery

Параметри и спецификации

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Audio-Technica AT8024 (B-Stock) #917901
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете