Allen & Heath Qu-SB

Дигитални смесителни пултове | Код на продукта: 917902 | ID: 917902

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 1 740 лв

1 640 лв

1 740 лв

Запазва 100 лв при покупка
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 29.08.2019

Allen & Heath Qu-SB

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Портативен цифров смесител 18 IN / 14 OUT с дистанционно безжично управление, предназначен за контрол на iPad, който ви освобождава от смесване от всяко място на място и предоставя умно, преносимо решение. Придружаващото приложение Qu-Pad е прекрасно елегантен, интуитивен интерфейс за смесване, осигуряващ лесен достъп до пълното богатство на функциите Qu и настройките. На върха на своите 18 вградени входа и 14 изхода, Qu-SB може да бъде разширен до 32 моно-входа и 24 изхода, като се свърже с едно от нашите семейства от отдалечени аудиорекордери чрез един кабел Cat5. Qu-SB разполага с до 11 монитора за монитори (4 моно + 7 стерео), 4 FX двигателя, 4 посветени FX изпращане / връщане, групи за изключване на звука, DCA и функции като Trim, превключвател на поляритета, HPF, .band EQ, компресор, забавяне и др. Смесителят може да се използва и като USB аудио интерфейс (32x32). Освен всичко това предлага iLive FX библиотека, Qu-Pad приложение, DAW MIDI контрол и е съвместим със софтуера Personal Mixing System на ME.

Параметри и спецификации

Страна на произход

Великобритания

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Allen & Heath Qu-SB (B-Stock) #917902
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете