Michael Kelly 53DB Partial Eclipse

T-Модели | Код на продукта: 917914 | ID: 917914

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 940 лв

893 лв

940 лв

Запазва 47 лв при покупка
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 29.08.2019

Michael Kelly 53DB Partial Eclipse

Малко употребявани стоки, без дефекти са с съкратена гаранция от 21 месеца

The guitar has gentle tiny scratches in lacquer.

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Електрическа китара с форма на T-образно тяло от серията от 1950 г., която осигурява голям тон и невероятна гъвкавост. С двойна конфигурация на Rockfield SWC humbucker, тя предоставя пълен набор от класически тонове, които често липсват от китара на този стил. Той също така включва и персонализираната модификация на Майкъл Кели, наречена Great 8, която позволява на потребителите да превключват тези humbuckers в тон с една бобина чрез два вида пристягащи тенджери (Master Volume и Master Tone), осигуряващи общо осем отличителни тонални опции. Тялото на инструмента е изработено от елша и има чудесно изглеждащ пламък от кленов плат и естествена дървена лента. Широката кленова шийка разполага с модерен профил "C" и двойно действащ пръстен. Тя е снабдена с джоб за палисандрово дърво с радиус 10,5 ", 22 средни джубови фрези и точкови инкрустации. Дължината на мащаба е 647,7 мм, ширината на костната част е 43 мм. MK тухли и T-образен мост, както и струни D'Addario EXL110 (габарити: .010-.046) Частично цветно оформление на Eclipse.Електрическа китара с форма на T-образна форма от 1950 г., която осигурява голям тон и невероятна гъвкавост С двойна конфигурация на Rockfield SWC, тя предлага пълен набор от класически тонове, които често липсват от китарата на този стил.Той включва и персонализираната модификация на Майкъл Кели, наречена Great 8, която позволява на потребителя да превключва тези humbuckers в тон с една бобина с две ориентирани опори (Master Volume и Master Tone), осигуряващи общо осем отличителни тонални опции.Крупата на инструмента е изработена от елша и има чудесно изглеждащ пламък от кленов плат и естествена дървена лента, върху сърцевината на сърцевината има модерен профил "C" и двоен пръстен. Тя е снабдена с джоб за палисандрово дърво с радиус 10,5 ", 22 средни джубови фрези и точкови инкрустации. Дължината на мащаба е 647,7 мм, ширината на костната част е 43 мм. MK тухли и T-образен мост, и струни D'Addario EXL110 (габарити: .010-.046). Частичен цветен дизайн на Eclipse.

Параметри и спецификации

Tип

Telecaster

Предпочитана ръка

Дясна ръка

Брой струни

6

Цвят

Черeн

Цвят на производителя

Partial Eclipse

Tяло

Елша

Шия

Kлен

Гриф

Rosewood

Pадиус грифа

10,5"

Брой прагчета

22

Pазмер прагчета

Medium Jumbo

Верхня дека

Wood

Тип тунер ключове

Die Cast

Нулево прагче (mm)

43

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Michael Kelly 53DB Partial Eclipse (B-Stock) #917914
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете