Yamaha Stage Custom Birch Pure White + HW680

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 1 860 лв

1 760 лв

1 860 лв

Запазва 100 лв при покупка
Предлага се като мостра във физическите ни магазини
Безплатна доставка

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Yamaha Stage Custom Birch Pure White + HW680

Малко употребявани стоки, без дефекти са с съкратена гаранция от 21 месеца

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Направете барабаните си тихи и умни! Пакетът Yamaha Hybrid Stage Custom съдържа всичко, което се чувствате от истинските барабанни глави, но без силата на звука. Те са монтирани по същия начин като новите барабанни глави и могат да се сменят по всяко време. Двигателите DT-50 могат да се използват както с нормални глави, така и с глави на Silentstroke, за да възпроизвеждат звуци от модула Yamaha DTX502. Тогава имате най-доброто от акустичните и електронните барабани - тихи или силни, с акустични или електронни звуци. Спецификации: Сцена по поръчка акустичен комплект. Yamaha Stage Custom Shell Комплект: 20BD, 10TT, 12TT, 14FT, 14SD, Tom Holder. Цвят: Чисто бял. Хардуер HW680: крачен педал, поставка за Hi-Hat, стойка за захващане, 2 стойки за кимване. Хибридната кутия за персонализиране на етапа: модул Yamaha DTX502 и захранване. Yamaha DT-50K за бас барабан. Yamaha DT-50S спусък за примка и 3 тома. Yamaha RHH135 13 "хайф подложка. Yamaha PCY135A 13-инчова цимбална подложка. Yamaha PCY155A 15 инча цимбална подложка. Yamaha CSAT924 мулти скоби за модула. Remo Silentstroke окото в 10 ", 12", 14 "(х2) и 20" размери. Всички необходими кабели.

Параметри и спецификации

Цвят на производителя

Pure White

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Yamaha Stage Custom Birch Pure White + HW680 (B-Stock) #918042
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете