Casio AP 270 BN

Дигитални пиана | Код на продукта: 918048 | ID: 918048

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 1 480 лв

1 320 лв

1 480 лв

Запазва 160 лв при покупка
Предлага се като мостра във физическите ни магазини
Безплатна доставка

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Casio AP 270 BN

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Цифрово пиано от серия Celviano с AiR Sound Source. Безпрецедентно естествено възпроизвеждане на богатата експресивна сила и резонанс на акустичен пиано. Характеристиките на новоразработения Multi-dimensional Morphing AiR * Sound Source на CASIO отразяват обстойно внимание на детайлите при изразяване на богатите резонансни тонове, присъщи на пианото. Капацитетът на инсталираната памет е разширен, за да се постигне по-дълга продължителност на вземане на проби и подобрено качество на данните за формата на вълните. Времевите промени в тона, които създават звук, който бихте очаквали само от пиано, започвайки с първоначалния звук и водейки до красиво продължение, докато звукът в крайна сметка изчезне, се възпроизвеждат естествено. Инсталираните звуци на две световно известни грандиозни пиана могат да се избират поотделно, в зависимост от жанра на изпълняваната музика и средата за изпълнение. Изключителен инструмент за мощни, богато озвучаващи изпълнения. Той възпроизвежда класически грандиозни пиано звуци в целия диапазон - от меки, деликатни тонове до силни силни тонове, в зависимост от теглото на натисканията на клавишите. Това е правилният избор за ярки, блестящи изпълнения. Това прави присъствието му усетено с ясен, ясен звук, дори когато се играе в група. Нейната тоналност е идеално подходяща за джаз и поп музика. Разликата между звуковите структури на грандиозно пиано и цифрово пиано се появява като разлика в времето, от момента, в който инструментът се възпроизвежда, докато звукът се чуе. Новата Tri-сензорна клавиатура за клавиатура за активна клавиатура II отговаря чрез вграждане на система с три сензора, които откриват последователно докосванията на клавишите. Симулираните ключове от абанос и слонова кост предлагат луксозно усещане и текстура, както и гладкото докосване на клавиатурата за пиано. Минималното детайлно покритие на повърхността на пениса потиска плъзгането на пръстите, което се дължи на потта и дава усещане за идеално прилепване, дори когато играете за продължителен период от време. Дълбокият красив резонанс, произтичащ от използването на амортисьор, също се възпроизвежда естествено от симулатора за стереорезонанс, инсталиран на всичките 88 клавиша, подход, който се различава от конвенционалната обработка на симулираното възпроизвеждане. Вниманието към детайла стига до такава степен, че да симулира резонанса, създаден от вдигането на самите амортисьори, когато педалът е натиснат. Завършете: Кафяв дъбов тон.

Параметри и спецификации

Цвят

палисандрово дърво

Цвят на производителя

Brown Oak

Покритие (финиш)

матово

Динамична клавиатура

да

Брой вградени звуци

21 - 100

Arranger

не

Полифония

192

Страна на произход

Китай

Features
22 high-quality tones including stereo-sampled grand piano tones
Digital Effects: Reverb (4 types), Chorus (4 types), Brilliance, DSP (preset for some tones)
Connection to App (Available in coming November 2017)
Lesson feature using 60 Music Library songs plus 10 user loaded songs
Duet Mode enabling two people to play in the same range
MIDI Recorder: 2 tracks x 1 song, approximately 5,000 notes total
GRAND PIANO 1 button, GRAND PIANO 2 button
Slide-type keyboard cover
Auto Power Off    

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Casio AP 270 BN (B-Stock) #918048
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете