EMG ACB Barrel Banjo Pickup

Други видове адаптери за китари | Код на продукта: 918074 | ID: 918074

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 490 лв331 лв

311 лв

490 лв

Запазва 179 лв при покупка
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
Изпратена на 26.08.2019

Ще доставим 02.09.2019

EMG ACB Barrel Banjo Pickup

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

EMG-ACB Barrel Banjo Pickup е алтернатива на EMGs banjo pickup ACB. Това пикап е по-традиционните банджо пикап играчи са били използвани за известно време. ACB Barrel използва директно наблюдение на главата под или в близост до централния мостов пост. Чрез поставянето на малка подложка от стомана под централния мостов пост, пикапът усеща движението на стоманата и произвежда сигнал. Алтернативно, стоманата може да бъде поставена почти навсякъде в банджото, докато пикапът може да бъде поставен върху стоманената подложка. Пикапът използва предусилвател за работа с батерии, който помага за оформяне на реакцията на сигнала, както и за намаляване на шума. Играчи като Крис Пандолфи (StringDusters) и Ryan Cavanaugh се радват напълно на барел. Инсталацията е напълно безполезна, така че всеки да я направи. Тя е проектирана за Banjos с 2 координатни пръта, но могат да бъдат настанени други монтажни механизми.

Параметри и спецификации

Страна на произход

USA

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | EMG ACB Barrel Banjo Pickup (B-Stock) #918074
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете