LAMAX C3 Car Camera

Дигитални видеокамери | Код на продукта: 918123 | ID: 918123

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ

72 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 02.09.2019

LAMAX C3 Car Camera

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Въпреки че автомобилите все повече са "по-умни" и по-безопасни, а инцидентите намаляват, действителните санкции за престъпления и броят на полицейските служители непрекъснато нарастват. Общите щети са в милиони евро годишно. Съществува и нарастващ брой инциденти, при които извършителят не е известен или ситуацията е оспорена. Камерата LAMAX C3 ще ви помогне да разрешите това. Той записва с висока разделителна способност, с G-сензор, режим на паркиране и откриване на движение, плюс голям обемен отвор и LED осветление означава фантастични нощни снимки. Не само това, но LAMAX C3 е на отлична цена.

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | LAMAX C3 Car Camera (B-Stock) #918123
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете