Icon iKeyboard 8S VST

Master кийбордиди до 88 клавиша | Код на продукта: 918194 | ID: 918194

Icon iKeyboard 8S VST

Малко употребявани стоки, без дефекти са с съкратена гаранция от 21 месеца

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Мощен MIDI клавиатурен контролер с 88 полу-претеглени клавиши, чувствителни към скоростта, оборудвани с висококачествен 24-битов USB аудио интерфейс с 2 входа / 2 изхода 96/192 kHz, протоколи Mackie Control и HUI за управление на всеки DAW софтуер и различни на контролерите. Той осигурява един входен микрофон с индивидуален контрол на усилването, 2 аналогови входа и 2 аналогови изхода на 6.3 мм TRS жакове, MIDI и USB свързаност. Контролният панел разполага със задно осветен LED докосване, който реагира в реално време с DAW, копче за енкодер с двойна функция (Enter & Rotate) с 11-сегментен светодиод, за да покаже ротационната позиция, 6 осветени транспортни бутона, включително Play, Stop, Rec, Rewind, Fast forward и Loop, единичен бутон за превключване и бутон Octave up / down. Контролерът освен това осигурява изход за слушалки с присвоен източник и индивидуален контрол на силата на звука плюс експресивни и устойчиви педални TRS конектори. Той също така разполага с мощен VST хостинг багажник, вграден в софтуера ProDriver VST и селекция от Kilohearts VST plug-ins. Софтуерът iMapTM също е включен за лесно картографиране на MIDI функции. Устройството поддържа DirectSound, WDM и ASIO2.0 и е съвместимо с Mac OS (Intel-Mac) и Windows XP, Vista (32-битова / 64-битова), Windows 7 (32-битова / (32-битов / 64-битов), Windows 10 (32-битов и 64-битов).

Параметри и спецификации

Брой клавиши

88

Клавиатура

Semi Weighted

Размер на клавиатурата

Standard

На батерии

не

Входове

Mic In, 2x Line-In

Изходи

2x Line-OUT, Headphone OUT, MIDI OUT, Sustain Pedal, Expression Pedal

USB MIDI

да

Включен адаптер

не

Съдържание на пакета

USB Cable, Manual

Keyboard Finish

Smooth

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Icon iKeyboard 8S VST (B-Stock) #918194
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете