G-Lab MIDI 4 x Loop M4L

MIDI интерфейси | Код на продукта: 918366 | ID: 918366

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 318 лв

302 лв

318 лв

Запазва 16 лв при покупка
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
Изпратена на 26.08.2019

Ще доставим 02.09.2019

G-Lab MIDI 4 x Loop M4L

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

MIDI 4 X LOOP позволява добавянето на четири допълнителни ефекта към китарната система. MIDI 4 x LOOP (M4L) е превключвател на контурите, управляван от MIDI интерфейс (чрез команди за промяна на програмата или управление на промените) или ръчно, като се използват бутоните. С помощта на MIDI командите е възможно да изключите сигнала (например за безшумна настройка). M4L трябва да се управлява от програмируем MIDI контролер (което позволява да се програмира желаният номер на командата PROG CHANGE или CTRL CHANGE за дадена предварително зададена настройка). Особено се препоръчва като разширение за контролерите GSC на G LAB. Функциите са заобиколени от електрически механични релета, за да се свържат ефектите на педалите или серийно свързаните комплекти от ефекти, веригата на звука, базирана на опто елементи, съединителя MIDI THRU за свързване на други MIDI устройства, индикатори за захранване и активен контур, четири бутона за ръчно включване / изключване на контурите, захранване 9V DC (постоянен ток), издръжлив корпус с прахово покритие.

Параметри и спецификации

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | G-Lab MIDI 4 x Loop M4L (B-Stock) #918366
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете