Levenhuk Wise 8x42 Monocular

Монокуляри | Код на продукта: 918377 | ID: 918377

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 74 лв

70,30 лв

74 лв

Запазва 3,70 лв при покупка
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
Изпратена на 26.08.2019

Ще доставим 02.09.2019

Levenhuk Wise 8x42 Monocular

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ, Липсват аксесоари, части

Липсват инструкции, гаранционна карта и колан. Функционален.

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Монокъл. Характеристики: В този монокуляр използва модерната покривна призма, изработена от стъкло и многослойни лещи, за да ви осигури изображения с висока разделителна способност и яркост. Monocular притежава специално защитно антивибрационно покритие. Всички оптични елементи са добре защитени от прах, пръски, разтърсващи и случайни механични удари. Голямото фокусно колело е много удобно, тъй като ви позволява да регулирате остротата само с една ръка. Обективът на окуляра може лесно да се удължи и да се върне в по подразбиране, когато е необходимо. Увеличение: 8x. Обективният диаметър на лещите е 42 мм. Тегло: 0.5 кг. Комплектът включва: монокулярна, калъфка, защитна капачка за окуляра, обективна защитна капачка, почистващ тампон, лента, ръководство за потребителя и гаранция за цял живот.

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Levenhuk Wise 8x42 Monocular (B-Stock) #918377
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете