EMG Fat 55 Set Black

Адаптери Humbucker | Код на продукта: 918383 | ID: 918383

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 350 лв

340,10 лв

350 лв

Запазва 9,90 лв при покупка
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 02.09.2019

EMG Fat 55 Set Black

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Комплектът EMG Retro Active Fat 55 е вдъхновен от находчивостта, тона и усещането за оригиналния PAF, предизвиквайки най-добрите тонове от 50-те и 60-те. Вече не се ограничава от технологията на онази епоха, този класически изглеждащ набор от humbucker добавя нов външен предусилвател, който осигурява предимствата на ниско-импедансния изход; почти никакъв шум или добавен шум. Магнитите Alnico в традиционните бобини с отворена бобина доставят мазнини, топли ниши, без да губят яснота на високия край. Fat 55 е способен да седи назад в блус риф или да се изкачи до претоварено соло с лекота. Да останеш вярна на конвенционалния дизайн може да донесе бръмча и бум, което е мястото, където се появи новият plug-in предусилвател. Предварителното усилвател изчиства целия изходен шум, но запазва пасивния характер на тона. Това е пасивно пикап с всички предимства на активната технология, което води до ново ниво на тонален контрол. Комплектът за хибернация Retro Active Active Fat 55 е на разположение в черно и зелено оцветен вариант, като ви придава вида, който харесвате и тонът, от който се нуждаете. Цвят черен. В кутията: Пакетът включва изключителната система за припокриване на EMG: 2 25k тонна пота - 2 25k тонална пота - 1 батерия с автобус - 1 стерео жак за изход - 1 две входно-изходна шина - 2 винта за монтаж на винтове и пружини - 4 свързващи кабели - 1 изходен кабел - 1 кабел на акумулатора.

Параметри и спецификации

Цвят

Черeн

Страна на произход

USA

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | EMG Fat 55 Set Black (B-Stock) #918383
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете