Darkglass Microtubes X

Eфект педали за бас китара | Код на продукта: 918435 | ID: 918435

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 430 лв

356 лв

430 лв

Запазва 74 лв при покупка
20h1m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 24.09.2019

Darkglass Microtubes X

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Китарният педал от серията X носи метода на студията, в който продуцентите използват годините, за да покрият целия спектър на изкривяване на басите: от артикулирани високи печалби до пулсиращи леки надвиснали, сурови и груби размити и всичко между тях. Вече имате абсолютен контрол при изграждането на визията си за това какво трябва да има перфектната структура на изкривяването на басите, дефиницията и размерите. Високочестотна честота: Контролира честотата на прекъсване, която трябва да бъде изкривена, варираща от 100Hz (за по-дебело, насищане с флъшър) или 1kHz за ултра-рязко дефиниране. Честота на нискочестотно превключване: Управлява честотата на изключване, която трябва да се смеси обратно към страната с високо преминаване. Задава се от 50Hz (само за суб-бас) и 500Hz, за да се запазят някои чисти среди. Ниво: Задава общия обем на изхода на устройството. Движение: Задава нивото на изкривяване за страната с високо преминаване. Mix: Задава сместа между нискочестотни и високочестотни сигнали. Мишки: Активен среден контрол, поставен след контрола на Mix. + -12dB @ 500Hz. Размери: 75 х 111 х 43 мм. Цвят: сив

Параметри и спецификации

Tип

Distortion

Kоректор

Level, Drive, Mix, Mids

True bypass

не

Входове

1x Mono

Изходи

1x Mono

Включен захранващ aдаптер

не

Страна на произход

Финландия

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Darkglass Microtubes X (B-Stock) #918435
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете