Epiphone PRO-1 Ultra Acoustic Electric Ebony

Dreadnought китари с електроника | Код на продукта: 918835 | ID: 918835

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 530 лв450 лв

403 лв

530 лв

Запазва 127 лв при покупка
14h15m
Предлага се като мостра във физическите ни магазини
Безплатна доставка

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Epiphone PRO-1 Ultra Acoustic Electric Ebony

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Електро-акустична китара със стандартна форма на тялото, с венецианска резба, намалена размера от серията PRO-1, която е лесна за игра, осигурява пълен, жизнен звук, за който е известен Epiphone, и предлага иновативни функции като JumboPRO гриза или EZ-профил врата - идеална не само за начинаещи, но и за напреднали играчи. Тялото на инструмента е изработено от махагонова дървесина с намалена дълбочина на корпуса и слонова кост с еднопластово свързване, горната плоча е изработена от селектирана смърчова дървесина с персонализиран PRO-prietary укрепване и 5-слойно слонова кост / черно свързване. Комплектът от махагонови профили е с форма "D" EZ-профил, който е проектиран за лесно оформяне на акорди, без да се усеща умора, както и с двойнодействащ гребен с бял PVC капак за регулиране на врата в двете посоки. Панталонът от розово дърво с покритие PRO-Ease Lubricant (който се използва и за струните) осигурява гладко и гладко действие с намален шум от струнни елементи, докато 20 JumboPRO фрезове правят гризането по-малко трудно - те са по-високи и по-широки. Дънният панел също така разполага с точка инкрустации и GraphTech Nubone гайка с широчина 42.672 мм. Намалената дължина на скалата е 628,65 мм. Инструментът е допълнително оборудван с предусилвател Shadow Performer и NanoFlex, който може да се регулира чрез бутоните Master Volume, Bass EQ и Treble EQ и бутона Anti-Feed Phase. Preamp разполага с вграден хроматичен тунер с бутон за включване / изключване на Tuner (изключва изходния сигнал) и индикатор за изтощена батерия и се захранва от две # 2032 литиеви батерии. Освен това, китарата разполага с 1/4 "Endpin жак, наклонен глухов накрайник с историческа метална значка" Epiphone ", луксозни тунери 18: 1, мозайка от розово дърво, безцветен пикгард GraphTech Nubone, хромиран хардуер и бутон за ремък , Оборудвани с Epiphone Ultra-Light (.009-.047) струни са по-лесни за игра. Ръководството за начинаещи за книгата за китара от Крейг Андертон, он-лайн уроци и овлажнител в eMedia са включени в пакета. Цвят на абановия цвят.

Параметри и спецификации

Tип

Dreadnought

Cutaway

да

Предпочитана ръка

Дясна ръка

Брой струни

6x, Cтомана

Цвят на производителя

Ebony

Покритие (финиш)

полиран

Верхня дека

Spruce Solid

Нижня дека и oбичайки

Mahogany

Шия

Mahogany

Гриф

Rosewood

Брой прагчета

20

Pазмер прагчета

Jumbo

Адаптери

Piezo, да

Хардуер

Chrome

Мост/тремоло

Rosewood

Eлектроника

Shadow Performer

Тип тунер ключове

Vintage Style

Мензура (mm)

628

Нулево прагче (mm)

42,5

Kоректор

Bass, Volume, Тунер е вграден, Phase, Treble

Конструкция на нека

Semi-Solid

Тунер е вграден

да

Нулево прагче (материал)

NuBone

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 2 потребителски мнения:

4,13

Branislav M.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
29.01.2016

Hezky zvuk, lehce ovladatelna, pouzitelna vstavana ladicka, dilenske zpracovani mohlo byt v teto cenove relaci lepsi, jiz po vybaleni se odlepuje chranic + zbytky lepidla v korpusu. Holt Made in China a jejich zoufala QC.

Jaroslav D.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
14.02.2015
© 2004-2019 Muziker | Epiphone PRO-1 Ultra Acoustic Electric Ebony (B-Stock) #918835
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете