Kurzweil PC3 K6

Работни станции | Код на продукта: 918898 | ID: 918898

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ

3 076 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 19.11.2019

Kurzweil PC3 K6

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Професионална работна станция от серия PC3, използваща новаторски технология на Kurzweil, имаща синтетична архитектура, която остава несравнима в дълбочина и гъвкавост, съчетана с огромна мощ на обработка на ефектите. Неговият звуков набор, който обхваща всичко, от традиционното до острието, е широко признат за второ място. Той вече е натоварен с много впечатляващи характеристики и звуци на PC3, позволявайки на потребителите да се възползват от огромното богатство на образци и програми, разработени за легендарната серия K през последните две десетилетия. Възможно е да се зареждат .KRZ / 25/26 примерни файлове, WAVE и AIFF файлове, както и повечето от програмите и настройките на серия К, тя представя съвсем нов свят на избор за играчите и още веднъж подчертава нашия ангажимент към концепцията за неразгадаема по дизайн. Потребителят може да избере да навлезе в обширните библиотеки на съществуващи проби от серията К или да реши да запълни флаш паметта на работната станция със собствените си подписи, като има най-мощната версия на технологията VAST на Kurzweil, създадена някога на върха на пръстите си. Разполагането с до 32 слоя на програма означава, че емулациите на реалните инструменти могат да бъдат изключително подробни и точни, докато синтезираните звуци могат да бъдат изключително големи и сложни. Работното станция предлага 128 мегабайта потребителска памет за извадки и съвместимост с файловете от серия К, като също така прави огромен скок напред, като позволява на пробите на потребителите да останат непокътнати, докато захранването е изключено. След като пробите се зареждат във флаш паметта на устройството, има нулево време на зареждане за тези проби при захранването на инструмента. Усъвършенстваните функции на програмата, ключовата карта и пробата позволяват на потребителя да персонализира звуците с хирургическа точност. В друго огромно развитие, Kurzweil възкреси виртуалния аналогов синтезатор VA-1, като построи своя синтез двигател в новата система. Потребителят може да използва VA-1 силови, анти-алиазионни осцилатори (включително свръхвисокочестотни, тройни и силни синхронизиращи осцилатори), комбинирани с по-нова, по-голяма серия от VAST филтри (подобно на класическия 4-лентов нискочестотен резонанс) нелинейни процесори. Работното станция разполага с 61-бетонно синтезирана клавиатура за действие със скорост и чувствителен на допир бутон (Fatar TP9) и дисплей CCFL със задно фоново осветление с размери 240x64, със специално предназначение за контрол на яркостта и контраста на задния панел. Включени са захранващ кабел, педал за превключване, USB кабел и четири самозалепващи крака. Размери: 123 х 355 х 1000 мм. Тегло: 14 кг.

Параметри и спецификации

Брой клавиши

61

Клавиатура

Touch Sensitive

Keyboard Technology

Fatar TP9

Брой вградени звуци

1074

Полифония

128

Входове

5x Pedal, Ribbon Controller, Expression pedal

Изходи

1x Headphone Jack 6,3mm TRS, 4x Line Balanced Jack 6,3mm TS

Accompaniment

не

Keyboard Finish

Smooth

USB MIDI

да

USB to Device

да

USB to Host

да

Съдържание на пакета

Adapter, USB Cable, Sustain Pedal, Manual

Tегло

14 kg

Включен захранващ aдаптер

да

Sound Systems

не

Страна на произход

Швеция

Общ резултат, базиран на 1 потребителски мнения:

3,75

Peter P.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
28.05.2017

Nach Jahren sehr guter Erfahrungen mit dem K2000 und K2500R (KDFX) hatte ich wesentlich mehr von dem PC3Kx erwartet. Mehr im Sinne von Soundqualität und Inovation. Die Sounds sind meines Erachtens mittelmäßig bis miserabel, verstaubt und nichts sagend. Habe keinen einzigen Sound entdeckt, der mich begeistern konnte! Zusätzlich noch ca. 600 Sounds gekauft - auch schlecht. Die Konvertierung der alten K2xx Sounds funktioniert auch nicht. Display ist mittelmäßig. Gerät wieder verkauft... Behalte die 2 "Alten".

© 2004-2019 Muziker | Kurzweil PC3 K6 (B-Stock) #918898
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете