900x280_2_bg.jpg

Тук в MUZIKER ние си съперничим с природата!

Това е някакъв вид ДНК, импрегниран върху нас от началото на нашата 20 годишна история! Сега решихме да използваме този предизвикателен дух, за да променим правилата на европейския пазар на музикални инструменти. От сега нататък вече не е необходимо да избирате или да търсите други опции, преди да купите следващата си китара, пиано, барабан или каквото и да е друго от вас или вашите музикални нужди.

Защо? Просто е, защото решихме да Ви предложим почти всичко!

  B_cena_bg.jpg  

Гаранция за най-добра цена:

Без значение какъв продукт, без значение каква марка: намерете по-добра цена и ние ще се съобразим с тази оферта. Какво по просто от това! Но това не е всичко! Ако купите нещо от Muziker, но намерите по-добра цена някъде другаде, ние ще коригираме цената на вашия новозакупен инструмент? Няма проблем, ще ви възстановим разликата в цената за период от 14 дни след покупката. Кликнете тук за повече подробности относно условията.
  B_doprava_bg.jpg

Гаранция за доставка - Безплатно и в срок:

Няма значение в коя държава живеете: ние винаги ще се постараем да ви предложим БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА според възможно най-добрите условия на пазара. Но по-важното: отсега нататък гарантираме и доставката навреме! Какво означава това? Нали, когато направите поръчката си, вие сте информирани за очакваната доставка? Така че за всеки ден на забавяне на вашата доставка ще получите 2% отстъпка при следващата си покупка в MUZIKER. Кликнете тук за повече подробности относно условията.
 

 

 

© 2004-2019 Muziker | Best eshop
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете