900x280_2_bg.jpg

Тук в MUZIKER ние си съперничим с природата!

Това е някакъв вид ДНК, импрегниран върху нас от началото на нашата 20 годишна история! Сега решихме да използваме този предизвикателен дух, за да променим правилата на европейския пазар на музикални инструменти. От сега нататък вече не е необходимо да избирате или да търсите други опции, преди да купите следващата си китара, пиано, барабан или каквото и да е друго от вас или вашите музикални нужди.

Защо? Просто е, защото решихме да Ви предложим почти всичко!

  B_cena_bg.jpg  

Гаранция за най-добра цена:

Без значение какъв продукт, без значение каква марка: намерете по-добра цена и ние ще се съобразим с тази оферта. Какво по просто от това! Но това не е всичко! Ако купите нещо от Muziker, но намерите по-добра цена някъде другаде, ние ще коригираме цената на вашия новозакупен инструмент? Няма проблем, ще ви възстановим разликата в цената за период от 30 дни след покупката. Кликнете тук за повече подробности относно условията.
  B_doprava_bg.jpg

Гаранция за доставка - Безплатно и в срок:

Няма значение в коя държава живеете: ние винаги ще се постараем да ви предложим БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА според възможно най-добрите условия на пазара. Но по-важното: отсега нататък гарантираме и доставката навреме! Какво означава това? Нали, когато направите поръчката си, вие сте информирани за очакваната доставка? Така че за всеки ден на забавяне на вашата доставка ще получите 2% отстъпка при следващата си покупка в MUZIKER. Кликнете тук за повече подробности относно условията.
 
  B_servis_bg.jpg

3 години гаранция и оторизиран сервизен център:

Всеки продукт, който купувате в MUZIKER, има 3 години гаранция! Това е една година повече, отколкото регламентите за електронната търговия определят. Но е важно да се каже, че ако имате проблеми с даден артикул, закупен в нашия електронен магазин, този въпрос ще бъде изцяло решен директно от нас, а не от трети страни. Нашите куриери ще вземат повредения продукт от адрес, който посочите, а специалистите от нашия оторизиран сервизен център ще ви осигурят необходимите технически ремонти, за да ви бъде върнат продукта в перфектно състояние. Кликнете тук за за повече подробности относно условията.
  B_podpora_bg.jpg

Гаранция за професионална услуга:

MUZIKER непрекъснато се стреми да предостави най-доброто обслужване и поддръжка на клиентите си. Целите ни са да ви подпомогнем с целия си опит в MUZIKER, като Ви предлагаме клиентски съпорт на родния ви език, местни безплатни телефонни номера, за да можете да ни намерите безплатно; първокласна система за сигурност за съхраняването на вашите лични данни; И разбира се, повече от 350 000 артикула и повече от 520 марки на склад, за да изберете каквото искате. Освен това имаме и застраховка на пратките тъй като сме международна компания, която месечно изпраща хиляди пакети за цяла Европа. Кликнете тук и разберете подробно всички предимства на нашата услуга.

© 2004-2019 Muziker | Best eshop
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете