normalna-staticka-stranka-bitcon.jpg

 В Muziker, можете да платите с Биткойни

Предлагайки Ви най-удобният начин за покупка означава, че сме в крак с най-новите тенденции. Ето защо сега можете да заплатите за вашите инструменти, използвайки Биткойн виртуална валута.

Биткойн е първата по рода си виртуална валута, въведена през 2009 г. и в момента е един от стандартните методи на плащане в съвременните онлайн магазини. Тъй като ние винаги искаме Muziker да е възможно най-добрият избор за вас, ние сме сред първите музикални магазини, които ви предлагат изборът да плащате с Биткойн виртуална валута.


Какви са предимствата на плащането Биткойни?

1. Децентрализирана валута
Биткойните не се издават или контролирани от централната власт. Не съществува компания, правителство или банка, които да оказват влияние върху него.

2. Максимална сигурност
С Биткойн, през целия процес на покупка, вие не трябва да въвеждате номер на карта или друга поверителна лична информация.

3. Лесен процес за плащане
С Биткойни можете да си купите лесно и удобно. Можете да си купите валутата с виртуален портфейл, който ще ви позволи да платите по-късно стоките.


Ние сме отново на правилният път! При нас можете да получите цялата серия от предимства, характерни за един модерен онлайн магазин.

Кликнете тук за да видите какво ние предлагаме за да направим онлайн пазаруването по-удобно за вас

© 2004-2019 Muziker | Bitcoin Instruments
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете