Boss Katana 100 Cover SET

Транзисторни комбота | Код на продукта: KTN-100-SET | ID: 311509

Припомняме Ви

Този продукт не е част от нашата оферта.
Търсете алтернатива?

0800 300 15 Свържете се с нас

Boss Katana 100 Cover SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - SET с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще ви трябват аксесоари и консумативи. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Няма нужда да се занимавате с това по-късно, плюс имате гаранция, че аксесоарите, включени в частност SET, перфектно подхождат на инструмента.

Параметри и спецификации

Мощност

100 W

USB

не

DI изход

не

Мощност (Watt)

100

Страна на произход

Китай

Продукти като сет

1 x

Boss Katana 100

Boss Katana 100

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Китарен усилвател за електрическа китара с мощност 100 W и персонализиран 12 "говорител. Усилвателят разполага с пет уникални символа на усилвателя: чиста, кристална, оловна, кафява (извлечена от усилвателя Waza) и акустична (за акустично-електрически китари). Освен това, Katana-100 включва интегриран достъп до 55 BOSS ефекта, които могат да се персонализират с помощта на безплатния софтуер за редактиране на BOSS Tone Studio. Можете да конфигурирате до 15 различни ефекта в усилвателя едновременно, което ви позволява да донесете напълно подготвени тонове на сцената в един усилвател. С участието на собственически дизайн на схеми, щателна настройка и иновативен контрол на мощността, който осигурява вдъхновяващ звук и реакция при ниски обеми, китарният усилвател Katana представлява гладък, режещ тон, обновен от поколения от всеотдайност и експертиза като стар и домашен усилвател. Размери: 530 x 248 x 484 мм. Тегло: 14,8 кг.

1 x

Boss KTN100 Katana Amp Cover

Boss KTN100 Katana Amp Cover

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Този автентичен капак на BOSS усилвател ще ви помогне да запазите комбото Ви Katana-100, което търсите нови. Щитове срещу прах, мръсотия и замърсявания, като същевременно предпазват от дребни удари и ожулвания. Издръжлив полиестерен екстериор с вътрешен слой пяна за допълнителна защита. Характеристики: Черен цвят. Бели бродирани лого. Пяна за защита от пяна (3 мм). Интериор / екстериор: полиестер

Общ резултат, базиран на 1 потребителски мнения:

4,75

Притежавате ли Boss Katana 100 Cover SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Matija H.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
01.07.2019
© 2004-2020 Muziker | Boss Katana 100 Cover SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете