Callaway Rogue Pro Irons 3-PW Steel Stiff Right Hand

Метални | Код на продукта: 4A264221C3376 | ID: 265786

1
Предпочитана ръка
2
Индекс на подвижност
3
Стержень (Shaft)
4
Състав на комплекта
5
Shaft модел

2 230 лв

Изчерпано количество
Безплатна доставка
285 точки

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Callaway Rogue Pro Irons 3-PW Steel Stiff Right Hand

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Съответства на предпочитанията на по-добрите играчи с компактна глава, тънка горна линия, тънка подметка, плитка кухина и минимално отместване, за да се увеличи работоспособността, траекторията и обратната връзка. И таваните са малко по-слаби от Rogue Standard. Rogue Pro ютията съчетават нашата известна технология 360 Face Cup с технология Variable Vent (дебелината на лицето) за разширяване на частта от лицето, която осигурява бърза скорост на топката. Face Cup използва плитка, гъвкава джанта около периметъра на лицето, която се огъва и освобождава при удар, за да се увеличи скоростта на топката. VFT също влияе върху начина, по който самото лице се огъва, за да насърчи по-голяма скорост на топката при хитове извън центъра. Комбинацията от тези две технологии насърчава скоростта на топката и разстоянието. Тежестта на волфрам ни позволява да позиционираме CG във всеки от дългата ютии с изключителна прецизност, като насърчаваме оптималното изстрелване и контрол на всяко отделно таванско помещение. Волфрамът, два пъти по-тежък от стоманата, концентрира значителна тежест в малко пространство под формата на сложно оформена част, което е ключът към прецизно управление на местоположението на CG. В посока нагоре на тънък клопка е по-бърза скорост на топката и по-голямо разстояние, недостатъкът е прекомерна вибрация, която генерира неприятно звучене и усещане. Уретанът може да се използва за потискане на вибрациите, за да се подобри звукът и усещането, но също така може значително да се намали способността на лицето да се огъва, понижавайки скоростта на корпуса и топката. Нашите еластично-уретанови микросфери осигуряват звук и усещане за ползите от уретана, без да компрометират скоростта на COR или топката.

Параметри и спецификации

Пол

Mens

Предпочитана ръка

Дясна ръка

Индекс на подвижност

Stiff

Стержень (Shaft)

Cтомана

Състав на комплекта

3-PW

Метод на производство

Cast

Количество

8

Shaft модел

XP 105

Сезон

2018

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Callaway Rogue Pro Irons 3-PW Steel Stiff Right Hand ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Callaway Rogue Pro Irons 3-PW Steel Stiff Right Hand
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете