Clicgear 3.5+ Charcoal/Black DELUXE SET

Ръчни Колички за голф чанти | Код на продукта: 3.5-PLUS-CHR-BK-DELUXE-SET | ID: 279350

Clicgear 3.5+ Charcoal/Black DELUXE SET

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е необходимо да се занимавате с него по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, отговарят перфектно на продукта.

Параметри и спецификации

Цвят на рамката

Matte Black

Цвят на колелото

Black

Брой колела

3-Wheels

Tегло

8,2 kg

Продукти като сет

1 x

Clicgear 3.5+ Charcoal/Black Golf Trolley

Clicgear 3.5+ Charcoal/Black Golf Trolley

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Clicgear Моделът 3.5+ представлява нашата най-популярна количка с три колела. Многобройните усъвършенствания, откакто стартираха през 2006 г., направиха тази количка почти перфектна. 3-колесни колички с отлична стабилност, здрава рамка и просто сгъване. Регулируема височина на дръжката, голямо пространство за съхранение, държач за чадър и държач за напитки. Широка гама от аксесоари, които разширяват възможностите си благодарение на простата си система за захващане.

1 x

Clicgear Wheel cover

Clicgear Wheel cover

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Изработен от полиестер с еластична затваряща се за лесно напасване върху сгънатите колела за съхранение. Това е чудесно за съхранение извън сезона или за поддържане на чистата част между автомобилите. Той се вписва във всички каруци Модел 1.0, Модел 2.0, Модел 3.0 и Модел 3.5 Плюс.

1 x

Clicgear Adjustable umbrella holder

Clicgear Adjustable umbrella holder

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Осигурява допълнителна височина и настройка за чадър. Лесно регулира ъгъла и посоката на чадъра. Повдига чадъра с приблизително 3 инча по-висок от стандартния държач за чадър и осигурява неограничена настройка. Регулаторът е изработен от здрав влакнест материал от найлонов материал и използва много голяма копче за регулиране за лесно регулиране. Този аксесоар отговаря на всички Clicgear Модел 1.0, Модел 2.0, Модел 3.0, Модел 3.5 Плюс. Също така ще се поберат всички каруци на марката Sun Mountain със стандартен чадър.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Clicgear 3.5+ Charcoal/Black DELUXE SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Clicgear 3.5+ Charcoal/Black DELUXE SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете