Elite Cycling Misuro B+

Велотренажери | Код на продукта: 917602 | ID: 917602

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 101 лв92 лв

72 лв

101 лв

Запазва 29 лв при покупка
1h13m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 02.09.2019

Elite Cycling Misuro B+

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Сензор за скорост, производителност и каданс с протоколи ANT + и Bluetooth Smart, които проследяват данните за обучение чрез смартфони, таблети, компютри за колоездене или съвместими GPS устройства. Характеристики: Misuro B + чете данни по вид използван треньор. Той използва ANT + и Bluetooth Smart протоколи, които са съвместими с много устройства. Сензорът, комбиниран с My E-Training, превръща Elite обучителя в усъвършенстван цифров инструмент, който показва и управлява основни данни за обучението. Сензорът се монтира директно върху треньора, което улеснява монтажа и отстраняването на велосипеда. Не са необходими други компоненти. Ниска консумация на енергия, дълъг живот на батерията.

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Elite Cycling Misuro B+ (B-Stock) #917602
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете