Evans 12'' G12 Clear

Кожа за барабани-прозрачна 12 | Код на продукта: TT12G12 | ID: 214504

Evans 12'' G12 Clear

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

12 "чиста барабанна глава от серията G12, която се отличава с един слой от 12 милиметров филм, предлагащ резонанс и отворен тон на традиционната еднопластова глава с допълнителна издържливост, атака и прожекция, които се наслаждават на двупластовите глави. 20% дебелият филм също така осигурява по-дълбок основен тон и подобрена проекция в сравнение с традиционните 10 милиметра глави. Технологията Evans Level 360 е вградена, за да разшири равномерната игрална повърхност на барабана, 360 градуса около барабана. Вертикално подобреният дизайн на яката гарантира дори контакт с критичния лагер на барабанната обвивка, което води до лесна настройка, разширен диапазон на стъпките и оптимално качество на звука. Технологията Level 360 също така решава вековната дилема на традиционните синтетични глави, които постоянно не прилягат на барабанната черупка, без да използват значителна сила.

Параметри и спецификации

Страна на произход

USA

Цвят

Transparent

Диаметър

12"

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Evans 12'' G12 Clear ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389,00 лв.

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Evans 12'' G12 Clear
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете