Fender American PRO Stratocaster HH Shawbucker RW Black

ST- Модели | Код на продукта: 916738 | ID: 916738

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 2 870 лв

2 020 лв

2 870 лв

Запазва 850 лв при покупка
2h13m
Предлага се като мостра във физическите ни магазини
Безплатна доставка

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Fender American PRO Stratocaster HH Shawbucker RW Black

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Често копиран, но никога не е надминал, Stratocaster е може би най-обичаната китара в света. Електрифицирайки музикалния свят от дебюта си през 1954 г., неговият естествен, универсален звук превърна Stratocaster в бенчмарк за изключителни китарни тонове. Американският професионален Stratocaster HH ShawBucker не е преосмисляне на класическия дизайн; това е автентичният оригинален модел, еволюирал. Изборът на музикални легенди от освобождаването му, усещането и звукът на Stratocaster поставиха света на огън, задвижвайки музикалните движения от електрически блус до EDM и всичко между тях. Във вашите ръце този Strat е готов да се движите в креативните усуквания и завъртания на вашата музика, вдъхвайки ви да се изразявате по нови начини в играта си. Разработена от пикапа Майстор Тим Шоу, чисто нов V-Mod еднокръгли пикапи се излъчват специално за всяка позиция, смесвайки типове alnico магнити, за да произвеждат мощни нюансирани тонове с оригиналната звукова ДНК на Fender. Запазете ясна яснота при регулиране на силата на звука, благодарение на новата схема за тонове на изсветляване, която позволява на вашия тон да блести в цялата си слава. Новият модерен профил на гърлото Deep C се чувства точно в ръката ви, докато тесните високи пластини правят това лесно да огъват струните точно и да играят идеално интонирани акорди. Най-доброто от вчера и днес, американският професионален Stratocaster HH ShawBucker е най-новата форма на електрическо вдъхновение от Fender. Стъпка нагоре и залагайте вашите претенции към легенда. Сертификати: Американски ProBody Материал: Alder Покритие на тялото: Gloss полиуретанНапред: Кленов, модерен "дълбок C" завършване на врата: Сатеново уретан Финиш на гърба с врат с гланцов уретанов лицев лицев лицев панел: Rosewood, 9.5 " 241 mm) Фрези: 22, Тесни позиции: Бял DotNut (Материал / Ширина): Коне, 1,685 "(42,8 mm) Tremolo с извити стоманени седалки и поп-InTremolo ArmPickups: Shawbucker 2 (мост), Shawbucker 1 (врата) Превключване на пикапите: 5-позиционна острие: 5 позиционна лопатка: Pos 1. Пълен мост, Поз 3. Както пълни пикапи, така и 4. Външни бобини на двата елемента, Pos 5. Плъзгащи контроли с пълна шийка: Главен звук с високи токове, тон 1. (Плъзгач на врата), Тон 2. Плъзгащи бутони Завършване: Никел / ChromeStrings: Fender САЩ, NPS, (.009-.042 габарити) Цвят: черен.

Параметри и спецификации

Tип

Stratocaster

Предпочитана ръка

Дясна ръка

Брой струни

6

Цвят

Черeн

Цвят на производителя

Black

Покритие (финиш)

полиран

Tяло

Елша

Шия

Kлен

Профил на нека

Deep C

Гриф финиш

Satin Urethane

Гриф

Rosewood

Pадиус грифа

9,5"

Брой прагчета

22

Конфигурация на пикапи

HH

Pазмер прагчета

Narrow Tall

Мензура (mm)

648

Верхня дека

не

Адаптери

2x Fender Shawbucker

Мост/тремоло

Single-Locking Tremolo

Kоректор

Volume, 2x Tone

Превключвател

5 Way

Тип тунер ключове

Fender Standard Cast

Хардуер

Nickel

Eлектроника

Passive

Нулево прагче (mm)

42,8

Калъф/kуфар вкл.

Kуфар

Страна на произход

USA

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Fender American PRO Stratocaster HH Shawbucker RW Black (B-Stock) #916738
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете