Garmin Forerunner 645 Music Cerise

Смарт часовници и гривни | Код на продукта: 010-01863-31 | ID: 266607

880 лв

В наличност за онлайн магазина 2 парчета
Безплатна доставка
112 точки
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 26.08.2019

Garmin Forerunner 645 Music Cerise

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Работата е нещо повече от упражнение - това е представление. И Forerunner 645 Music разполага с инструментите, които да ви помогнат да се насладите на изключителен спектакъл всеки път, когато обучите обувките си. Той разполага с музикално хранилище на устройството - така че можете да се движите с любимите си мелодии - и безконтактни плащания, които ви позволяват да купите това, от което се нуждаете, без да пропуснете ритъма. С всички тези функции, плюс усъвършенствана динамика на движение и инструменти за мониторинг на производителността, този GPS часовник е инструментът, който трябва да прецизирате. С над 500 песни за съхранение на музика, вградени точно във вашия часовник, ние поставяме "ритъма" във вашата ежедневна мисия да победим вчера. Лесно можете да прехвърляте музика от компютъра си и след това да поставите на опашка любимия си плейлист, за да слушате лесно чрез слушалки с Bluetooth. Можете дори да синхронизирате внимателно изработените си плейлисти от избрани служби за поточно предаване на музика¹ към часовника си, за да слушате повече без реклами. Сега наистина можете да оставите телефона си назад, когато тръгнете на бяг, защото музиката, която ви помага да се движите, е точно там на китката. Винаги ли е на път? Чувствайте се свободни да оставите телефона и портфейла си зад гърба си. Forerunner 645 Music разполага с решение за безконтактно плащане от Garmin Pay, което ви позволява да плащате за покупки с часовника си. Използвайте го почти навсякъде, където можете да докоснете картата си, за да платите. Една бутилка вода тук, хапка да яде там - просто плащат и продължават да се движат. Колко ефективен е сегашният Ви план за обучение? Forerunner 645 Music ще ви помогне да наблюдавате обучението и възстановяването, за да можете по-добре да се подготвите за състезание или тренировъчен цикъл. Статутът на обучението е инструмент за мониторинг на ефективността, който автоматично преценява последните си показатели за упражнения и показатели за ефективността, за да Ви информира, ако обучавате продуктивно, достигате върхове или превишавате. Ефектът на анаеробния тренировъчен ефект отваря прозорец на прозрение към критичното измерение на обучението, като ви казва как обучението ви подобрява способността ви да изтласквате границите. Можете дори да прегледате общото натоварване за обучение, което измерва обема на упражненията от последните 7 дни и го сравнява с оптималния диапазон за вашето състояние и последната история на обучението. Цвят:

Общ резултат, базиран на 1 потребителски мнения:

5

Притежавате ли Garmin Forerunner 645 Music Cerise ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Olimpia K.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
29.05.2019

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Garmin Forerunner 645 Music Cerise
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете