https://eywa.muziker.com/uploads/cms_files/4644/464403/9b7e1738.jpg?ATTACHABLE_ITEM_TYPE=Cms::File&ATTACHABLE_ITEM_ID=2905

Muziker е място, което свързва всички с техните развлекателни дейности. Независимо дали сте музикант, колоездач, рибар, голфър или всичко заедно, всеки месец ви даваме шанс да скочите в своите хобита.

Комплект за лятната ваканция край водата, който със сигурност ще бъде много забавен. Сега можете да го спечелите без караница. Той съдържа падълборд Aqua Marina за двама, въздушна помпа, две гребла, чанта и сопрано укулеле от Fender - на стойност почти 2000 BGN

Можете да участвате много лесно. Просто направете покупка до края на юни и използвайте следния код в количката:
SUMMER-PACK

Елате се състезавайте!

Победителите в майския конкурс за 3x дигитални пиана Roland FP-30 са: Яна Ф. (Словакия - Братислава), Демиян M. (Румъния - Бая Маре) и Даниел K. (Чехия -Наход ).
Поздравления, радваме се за вас!

Като въведете уникален код и направите поръчка, ще влезете в състезанието. За тази цел, ако желаете свободно да участвате в конкурса, операторът - MUZIKER as, със седалище на адрес Айнщайнова 18 851 01 Братислава, IČO: 35840773 ще може да използва вашите данни за контакт - поща и телефонен номер по смисъла на чл. 6 ал. 1, ал. е) Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета относно защитата на лицата по отношение на обработката на лични данни и свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46 / ЕО (общи данни Регламент за защита). Вашите лични данни ще бъдат обработвани от оператора, за да регистрирате участието си в състезанието, да оцените самия конкурс и да се свържем с вас за връчването на наградата. Като субект на данни вие имате право да възразите по всяко време на такава обработка. Цялата информация, свързана с поверителността, включително вашите права като субекти на данни, се предоставя на нашия уебсайт в секцията „Поверителност“ .

*ОБЩИ УСЛОВИЯ НА МУЗИКАЛНИТЕ КОНКУРСИ

© 2004-2020 Muziker | Giveaway 2020
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете