https://nginx.new.muzikercdn.com/uploads/cms_files/4097/409771/5a8b5623.jpg

Muziker е място, което свързва всеки човек с неговите нужди. Независимо дали сте музикант, колоездач, рибар, голфър или всичко заедно, всеки месец ви даваме шанс да се впуснете във вашите хобита.

Който иска да запише песента на века, трябва да има една добра идея и милион качествени играчки в ззвукозаписното си студио. Не знаем как да ви дадем талант или вдъхновение, но искаме да ви изпратим професионално аудио оборудване на стойност 2800 BGN. И за да не ви е хладно, ние ще Ви изпратим и стилен суичър от Muziker.

Присъединете се към нашето март предизвикателство сега и играйте за продуктите на Audio-Technica

Студио кондензатор микрофон AT4040

Затворени студийни слушалки ATH-M70x

Кондензаторeн USB микрофон AT2020USB +USB

преобразувател Audient iD44

Лесно е да влезеш в жребия. Всичко, което трябва да направите, е да купите нещо от нас до края на март и да използвате кода:
AUDIO-TECHNICA

Елате се състезавайте!

Удвоете шанса си да спечелите!
Можете да го направите :)

Ако закупите някой продукт на Audio-Technica през март, а също така използвате кода AUDIO-TECHNICA в пазарската си количка, ние ще поставим вашето име в жребия два пъти, увеличавайки шансовете ви за победа. Ще теглим след края на месеца и ще обявим името на победителя заедно с следващото ни априлско предизвикателство.

Победителят в февруарското предизвикателство е Ричард М. от Словакия, на когото поздравяваме и днес изпращаме пълен комплект аксесоари за китара от марката Fender на стойност 2000 BGN. Наградата включва Stratocaster Fender Vintera 60-те години в Surf Green, комбо, кабел, колан и струнен модел Mustang LT25.

Като въведете уникален код и направите поръчка, ще влезете в състезанието. За тази цел, ако желаете свободно да участвате в конкурса, операторът - MUZIKER as, със седалище на адрес Айнщайнова 18 851 01 Братислава, IČO: 35840773 ще може да използва вашите данни за контакт - поща и телефонен номер по смисъла на чл. 6 ал. 1, ал. е) Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета относно защитата на лицата по отношение на обработката на лични данни и свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46 / ЕО (общи данни Регламент за защита). Вашите лични данни ще бъдат обработвани от оператора, за да регистрирате участието си в състезанието, да оцените самия конкурс и да се свържем с вас за връчването на наградата. Като субект на данни вие имате право да възразите по всяко време на такава обработка. Цялата информация, свързана с поверителността, включително вашите права като субекти на данни, се предоставя на нашия уебсайт в секцията „Поверителност“ .

*ОБЩИ УСЛОВИЯ НА МУЗИКАЛНИТЕ КОНКУРСИ

© 2004-2020 Muziker | Giveaway 2020
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете