Lansky LKCPR Professional System

Аксесоари за ножове | Код на продукта: LKCPR-LANSKY | ID: 292633

123 лв

В наличност за онлайн магазина 4 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
16 точки
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 27.08.2019

Lansky LKCPR Professional System

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Система за остриета за ножове. Ъгълната консистенция е най-критичният и най-неуловим елемент при ръчното заточване на ножа, а системата Lansky Controlled-Angle Sharpening System гарантира, че ръбът на ножа ви ще се заточи до точното наклонение, което определите. Проектиран, за да придаде на острието ви професионален, бръснач остър ръбове всеки път, независимо от способността ви за заточване. Отлично както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Оригиналната и легендарна контролирана ъглова система е най-добрата технология за заточване на ножове. Системата за рязане с ъгъл на управление на Lansky позволява на потребителите да избират ъглите на заточване, които най-добре отговарят на предназначението им. Четирите ъгъла на заостряне и тяхното използване са изброени по-долу: 17 ° Ъгъл - Препоръчва се остър ъгъл за ножчета за бръснене, ножове за филе или подобни инструменти. Изключително остър, но деликатен ръб; 20 ° Ъгъл - често използван ъгъл за по-висококачествени ножове и осигурява отличен ръб за кухненски прибори и ножове за рязане; 25 ° Ъгъл - препоръчителният ъгъл за повечето ножове, които се нуждаят от трайни, остри ръбове. Идеален за ловни и външни ножове; 30 ° Ъгъл - Изключителен ъгъл за ножове, които нарязват картон, въже или килими. Най-доброто за тежка употреба. Ножната скоба, включена в системата за заточване, държи ножа стабилно и държи ъгловия водач статичен и здрав, така че потребителят може да постигне желания ъгъл при всеки ход на острието. Екстра-грубият до ултра-фини зъби осигурява отлична гама от грилове за цялостна грижа и поддръжка на ръбовете. Системата "Лански", създадена от САЩ, е идеална за външни спортни ножове, кухненски ножове или сервизни ножове и предлага най-широк набор от аксесоари. В производството от повече от 35 години, системата за заточване на Лански е най-предпочитаната и най-добре заточваща система за ентусиасти по ножове по целия свят. Системата за рязане с ъглови профили на Лански Професионален контролиран ъгъл се отличава с: Назъбена средна опора: за заточване на зъби; Груба червена окраска: (120 грита) за реконструкция на ръба; Средна зелена козина: (280 грама) за заточване и по-рядко докосване; Fine Blue Hone: (600 пигмента) за най-чести резета, за да поддържате ножчето си нарязано на хартия - рязко; Изключително фин керамичен жълт косъм: (1000 грама) за полиране на ръба за остър бръснач; Honing Oil: Специално формулиран за заточване; Лесна за употреба, многоъгълна скоба: за задържане на ножа здраво; Водещи пръти: Едно за всеки. Всички ножове за рязане на ножове Lansky също включват: Изключително дълги винтове за затягане на ножове за по-дебели ножове; Съхранение / куфар за съхранение на всички компоненти на системата; Изпълнете лесни за употреба многоезични инструкции.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Lansky LKCPR Professional System ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Lansky LKCPR Professional System
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете