Leatherman Skeletool Green SET

Mулти инструменти | Код на продукта: LTG832208-SET | ID: 265065

Leatherman Skeletool Green SET

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е необходимо да се занимавате с него по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, отговарят перфектно на продукта.

Продукти като сет

1 x

Leatherman Skeletool Green

Leatherman Skeletool Green

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Компактен, ултра-лек 5 oz. мулти-инструмент с комбо нож, бит шофьор, клещи и др. Само за 5 унции, Leatherman Skeletool има комбо нож от неръждаема стомана, клещи, драйвер за джобове, сваляща се джобна скоба и карабинер / отварачка за бутилки. Skeletool е точно това, от което се нуждаете в един добър пакет за търсене. Удобства: Клещи Needlenose. Редовни клещи. Твърди телчета. Машини за рязане на тел. 420HC Комбо нож. Карабинер / Отварачка за бутилки. Голям бит шофьор. Удължена дължина само 10 см. Предлага се с 25 години гаранция от производителя. Цвят: Зелен.

1 x

Leatherman Nylon Black Medium 4 Pockets

Leatherman Nylon Black Medium 4 Pockets

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Найлонова обвивка, изработена от изключително здрав балистичен найлон с затварящо затваряне, осигуряваща премия за защита в продължение на много години. Обвивката може да бъде прикрепена към колана. Има допълнителни джобове, подходящи за серията Multitool Leatherman CHARGE, CRUNCH, REBAR, REV, SIDEKICK, SKELETOOL, WAWE, WINGMAN. Размери: 10,7 х 3,81 х 2 см.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Leatherman Skeletool Green SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Безплатна доставка от 389,00 лв
Гаранция за цените
Подмяна на продукта
Нашият сервиз
Професионален съпорт
© 2004-2019 Muziker | Leatherman Skeletool Green SET