Michael Kelly 1964 Dark Amber Burst

ST- Модели | Код на продукта: 917020 | ID: 917020

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ

980 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 02.09.2019

Michael Kelly 1964 Dark Amber Burst

Малко употребявани стоки, без дефекти са с съкратена гаранция от 21 месеца

The guitar has very tiny scratches located mostly on the front side of the body under the pickups.

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Електрическа китара с форма на тяло с форма на ST 1960 серия, която е идеална за онези, които търсят двойно изрязване с гореща ролка с някакъв стил и гъвкавост. В мощния си център се намира специален мост Floyd Rose с двойно заключване на tremolo и Rockfield пикапи. Всичко това е заобиколено от екзотични гори, специални модификации на електрониката и врата, която е бърза, докато е удобна. Инструментът разполага с елхово тяло с върха на кленов плат и бяло свързване. Върху шията на модерното "C" профилно гърло, изработено от клен, има двойно действащ прътовиден прът и е снабден с плоскости от 10-15 "-16", 22 средни джубови фрези и точкови инкрустации. Дължината на мащаба е 647,7 мм, ширината на гайката е 43 мм. Китарата е снабдена с магнитоподдържаща единична бобина с намотка с натискане / натискане в положение на врата, единична бобина единична бобина в средно положение и плъзгач с макара Fat Ass Humbucker с намотка с натискане / натиск позицията на моста. Той също така разполага с 5-пътен превключвател плюс Master Volume и Master Tone с бобини на всеки от тях. Другите функции включват шпиндел MK 6 Classic, гайка за гайка, черен хардуер, глави MK и D'Addario EXL120 (.009-.042). Dark Amber Burst цветен дизайн.

Параметри и спецификации

Tип

Stratocaster

Предпочитана ръка

Дясна ръка

Брой струни

6

Цвят

Sunburst

Гриф

Rosewood

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Michael Kelly 1964 Dark Amber Burst (B-Stock) #917020
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете