Micro Speed Plus Pure Silver

Cкутери | Код на продукта: 917003 | ID: 917003

Този продукт не е наличен в момент

Micro Speed Plus Pure Silver

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Универсален скутер с колела, абсорбиращи ударите, и прохладен дизайн, който е перфектният избор за бързи и лесни вози. Сферичните лагери на 145 мм полиуретанови колела са вградени в силикон, постигайки лек ефект на поглъщане на удари и следователно допринасят за гладкото каране дори на груби повърхности. Палубата на скутера е изработена от алуминий и е снабдена с окачена стойка, кормилната част е сгъваема и регулируема на височина и има държач за каишка. Размери при сгъване: 67 x 12 x 25 cm. Височина на дръжката: 68-96 см. Размери на палубата: 12 х 34 см. Макс. товар: 100 кг. Тегло: 3.75 кг. Дизайн на чист сребърен цвят.

Параметри и спецификации

Пол

Unisex

Цвят на производителя

Pure Silver

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Micro Speed Plus Pure Silver (B-Stock) #917003
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете