Mivardi Bivvy Executive SET

Bivvies and Shelters | Код на продукта: M-BIVEX-SET | ID: 320953

687 лв

В наличност за онлайн магазина 2 парчета
Безплатна доставка
722 точки
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 13.12.2019

Mivardi Bivvy Executive SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА НАСТРОЙКАТА Е ИЛЮСТРАТИВНА! - SET с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще ви трябват аксесоари и разходен материал. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е необходимо да се занимавате с това по-късно, освен това имате увереността, че аксесоарите, включени в конкретния SET, отговарят идеално на продукта.

Продукти като сет

1 x

Mivardi Bivvy Executive

Mivardi Bivvy Executive

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Средно голяма котловина от материал M-Tec 410 с водоустойчивост 10.000 мм. Той разполага със система за настройка на различни бивни ширини и система за закрепване на основата с велкро закопчалки в комбинация с две метални скоби. Лесното захващане с цип може да бъде осветено от химически светлини. На предната част на бива са четири велкро закопчалки, които сигурно държат прътите ви и три прозореца с мрежа, PVC и капаци (една на вратата и две странични). Има и един прозорец на задната страна на бивната с мрежест капак, обезопасен с два пълнометражни качествени ципове. Тегло - 13 кг. За 1 - 2 души. Размер - 275 x 265 x 140 cm.

1 x

Mivardi Sleeping Bag Executive

Mivardi Sleeping Bag Executive

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Луксозен спален чувал с дебела и удобна подплата и модерен дизайн. Чантата осигурява превъзходна изолация срещу елементите в най-студените условия. Интегрирана втулка Thermo Stop спомага за изолацията. Вътрешното термично руно осигурява по-голямо задържане на топлината и външната обвивка е водоустойчива. По време на тестовия период дизайнът на торбите е подобрен чрез серия от уникални допълнения. Благодарение на тези подобрения спалния чувал може лесно да бъде прикрепен към легло. Този нов дизайн гарантира, че няма да има движение на чантата, прикрепена към леглото. Дължина - 235 см, ширина - 92 см. Тегло - 3,6 кг.

1 x

Mivardi Easy Bag 50 Camo

Mivardi Easy Bag 50 Camo

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Популярна ексклузивна опаковка със специална конструкция, разработена в Чешката република. Тя осигурява транспортиране на телескопични пръти с макари. Изработен от изключително устойчив и 100% водоустойчив материал B-POL635D с пет външни джоба и полезни ремъци за прикачване на аксесоари. Подплатените презрамки са ергономично проектирани. Навсякъде се използват висококачествени ципове с луксозните ципове MIVARDI. Обем - 50 л. Размер - 30 х 25 х 60 см.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Mivardi Bivvy Executive SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2019 Muziker | Mivardi Bivvy Executive SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете