Mivardi Maximus SET

Carp Rods | Код на продукта: MIV-RMAX-SET | ID: 320940

291 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
313 точки
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 13.12.2019

Mivardi Maximus SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще ви трябват аксесоари и разходен материал. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е необходимо да се занимавате с това по-късно, освен това имате увереността, че аксесоарите, включени в конкретния SET, отговарят идеално на продукта.

Продукти като сет

1 x

Mivardi Maximus

Mivardi Maximus

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Една отлична макара с голяма вдлъбнатина с предна пружина, предназначена за риболов на големи шарани или сомчета. Макарата е снабдена с единадесет неръждаеми стоманени лагери, тежък задвижващ механизъм, червячен вал и CNC машинна метална дръжка за максимално предаване на мощността при извличане на линията , Тялото е изработено от твърда графитна сплав. Специалната ролкова ролка предотвратява усукването на линията. Много важно допълнение към тази макара е чувствителният плъзгач с микро настройка. Доставя се с две дълги метални макари (8000 и 12000) с различен линеен капацитет. Тегло - 810 гр.

1 x

Mivardi Nuclear Carp (3) 3,9 m 3,5 lb

Mivardi Nuclear Carp (3) 3,9 m 3,5 lb

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Мощен шпиндел, който предлага наистина висока стойност за парите. Предназначена е за леене на тежки шпайкове или за използване с въже за стръв. Разбира се, може да се използва и като маркер. Подобно на повечето (много по-високи цени) пръчки, те са снабдени с 50 мм пръстен от пръстени до 16 мм конфигурация. Дължина - 3,6 м, Тегло на кастинга - 5 лири, Транспортна дължина - 1,88 м. Брой на частите - 2.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Mivardi Maximus SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2019 Muziker | Mivardi Maximus SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете