Mivardi Omicron FS SET

Baitrunner | Код на продукта: M-ROMIFS-SET | ID: 320949

233 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
202 точки
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 20.12.2019

Mivardi Omicron FS SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА НАСТРОЙКАТА Е ИЛЮСТРАТИВНА! - SET с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще ви трябват аксесоари и разходен материал. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е необходимо да се занимавате с това по-късно, освен това имате увереността, че аксесоарите, включени в конкретния SET, отговарят идеално на продукта.

Параметри и спецификации

Размер макара / шпули

100

Bearings

8+1

Gear Ratio

4,5:1

Line Capacity

0,30mm - 720m

Tегло

717 g

Extra Spool

не

Tяло

Graphite Alloy

Spool Material

Alu Spool

Handle

Alu Handle

Продукти като сет

1 x

Mivardi Omicron FS

Mivardi Omicron FS

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Здрава макара с голям капацитет за риболов на дълги разстояния. Това е перфектният избор за всички риболовци, които търсят напълно оборудвана, голяма, сериозна и надеждна макара в по-нисък ценови диапазон. Твърдото и издръжливо тяло, изработено от графитна сплав, е снабдено с масивна червячна предавка и девет защитени лагери от неръждаема стомана. Спирачната система позволява много бързо и прецизно регулиране в рамките на половин ход на предната гайка. Големият диаметър на макарите осигурява дълга дължина на навиване (повече от 1 м) за един ход на дръжката. Изключителният ръкохват на дръжката осигурява изключително стабилно и удобно захващане. Има резервни макари на разположение в три различни мощности - от плитки до изключително дълбоки (доставени отделно). Размер на макарата - 10000. Тегло - 640 гр.

1 x

Mivardi Nuclear Carp (3) 3,6 m 3 lb

Mivardi Nuclear Carp (3) 3,6 m 3 lb

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Тричасов шаран, който предлага дълготрайност и качество на производството преди това, намиращи се само на най-високото ниво на прътов дизайн. Всичко от 50-милиметровия пръстен до 16-милиметровата конфигурация на върха, комбинирано със силната си въглеродна заготовка, подсилена със спирална тъкан от въглеродна лента, позволява отливане на дълги разстояния, но въпреки това има прощаващо действие при игра на риби от всякакъв размер в ръба. Дължина - 3,9 м, Тегло - 399 г, Тегло на леене - 3,5 лб, Транспортна дължина - 1,35 м. Брой части - 3.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Mivardi Omicron FS SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2019 Muziker | Mivardi Omicron FS SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете