Nexi Industries Looper - Urban Series

Loopers / Samplers | Код на продукта: 916851 | ID: 916851

Nexi Industries Looper - Urban Series

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Шофьорите на тон в NEXI се ангажират да осигурят уникален тон без компромиси. Педалът LPR-01-UD на Looper със сигурност ще имитира звука, който току-що сте изиграли ... просто играехте ... просто играхте. Този интуитивен педал произвежда 24-битов звук за вземане на проби, висококачествен глас от 48 килограма с 10-минутна способност за навиване. Перфектен за онези времена, които трябва да поставите в олово или не можете да намерите ритъм китарист. Всички педали NEXI са истински байпас, са проектирани хибридно и всички са специално пригодени за включване, създадени да ви създават цикли след цикъл с лесен за използване интерфейс. Това означава, че LPR-01-UD може да се използва самостоятелно с 9V батерия, външно захранване или просто да го натискате в революционното дъно на NEXI - платформата Solution - педала и никога повече няма да се притеснявате за кабелите за кръпка или да ви направи ритъм китарист за шоуто навреме. Създателите на NEXI са всички китаристи, повечето от които са били на многобройни турнета и дори са били наградени с Red Dot и iF Design Awards за отличния си продуктов дизайн. Никой не разбира нуждите ви по-добре. Електронната платка, заедно с алуминиевото тяло, е проектирана да бъде напълно устойчива на пръски.

Параметри и спецификации

Tип

Looper

Kоректор

Level

True bypass

да

Включен адаптер

не

Входове

1x Mono

Изходи

1x Mono

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Nexi Industries Looper - Urban Series (B-Stock) #916851
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете