NORD Stage 3 HA88 Bag SET

Стейдж пиана | Код на продукта: STAGE-3-HA88-SET | ID: 297256

NORD Stage 3 HA88 Bag SET

6 963 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
4985 точки
изпращаме ДНЕС

доставяме до 20.08.2020

NORD Stage 3 HA88 Bag SET

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е нужно да се занимавате с това по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, напълно отговарят на инструмента.

Параметри и спецификации

Брой клавиши

88

Тип ключове

Технология на клавиатурата

Брой вградени звуци

400

Полифония

120

Съпровод

Цвят

USB MIDI

USB to Device

USB to Host

Включен захранващ aдаптер

да

Съдържание на пакета

Страна на произход

Швеция

Продукти като сет

1 x

NORD Stage 3 HA88

NORD Stage 3 HA88

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Nord Stage 3 88 с напълно балансирано клавиатура за клавиатура. Nord Stage 3 е петата поколение на успешната поредица от сцени, продължаваща визията за крайния инструмент за изпълняващия музикант. Изключителният нов флагмански инструмент е оборудван с най-новата технология, която включва най-новата технология Nord Lead A1 Synth Engine с пробно възпроизвеждане, нашия отличителен орган Nord C2D, изключително подобрена клавиатура и широки ръчни ефекти - всичко това в една изключителна клавиатура. Две свръхшироки OLED дисплеи за яснота на сцената, безшевни преходи при смяна на програми / звуци, разширена функционалност за разделяне с опционално кръстосано преместване и добавяне на новия режим на списъка с песни правят Nord Stage 3 по-интуитивен и гъвкав от всякога. изпълнител на живо. Изключително подобрената секция за пиано включва двойна памет (2 GB) за ексклузивната библиотека Nord Piano, 120 гласова полифония и новаторски пиано филтри. Nord Stage 3 включва най-новата награда C2D орган симулации на B3 Tonewheel и Vintage транзисторни органи плюс две чисто нови главни тръбни органи. Два различни модела органа могат да се използват едновременно и актуализираната симулация на ротариански високоговорител 122 е налична и за всеки отделен слот. Секцията на Nord Stage 3 Synth се отличава с известния Nord Lead A1 Synth Engine, комбиниран с възпроизвеждане на образ и блестящ OLED дисплей за всички функции на осцилатор. Разделът за ефектите от Nord Stage 3 разполага с чисто нов филтърен ефект, разширени морфабилни параметри, засилен ефект на забавяне и отделен Reverb и компресор за всяко гнездо. Завършване: Червено.

1 x

NORD Stage 88 Soft Case

NORD Stage 88 Soft Case

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Оригинален мек калъф, който е съвместим с продуктите от серията Nord Stage, съответно Classic 88, EX 88, 2 HA88, 2 EX 88, както и Nord Piano 88 / Piano 2 HA88 / Пиано 3. Той разполага с плюшен интериор с плътна подложка, голям външен джоб за кабели и принадлежности, които дори могат да се поберат на стойките на клавиатурата, висококачествени колела и ръкохватки за носене отгоре и средно ниво. Външни размери: 1430 х 420 х 200 мм. Червен цвят.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли NORD Stage 3 HA88 Bag SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | NORD Stage 3 HA88 Bag SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете