Pioneer Dj DDJ-200

DJ контролери и софтуер | Код на продукта: DDJ-200 | ID: 311945

Pioneer Dj DDJ-200

291 лв

В наличност за онлайн магазина > 20 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
изпращаме ДНЕС

доставяме до 14.08.2020

Намалени комплекти
съдържащи този продукт

Pioneer Dj DDJ-200
Pioneer Dj DJC-200 Bag

Pioneer Dj DDJ-200

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Лек и компактен Smart DJ контролер с про-стил оформление. DDJ200 е в състояние да възпроизвежда песни чрез вашия смартфон или PC / Mac, използвайки разнообразни DJ приложения и софтуер, включително нашия посветен, безплатно приложение WeDJ за iPhone, както и djay и edjing Mix. В зависимост от устройството и програмата, която избирате, можете да смесвате музика, съхранена във вашата iTunes или rekordbox библиотека, или да предавате песни от Beatport LINK, SoundCloud Go +, Deezer или дори Spotify.

Повече от 25 години ние произвеждаме DJ оборудване, софтуер, професионално аудио оборудване и музикални инструменти за производство, всички използвани от диджеи за световни звезди. DDJ-200 вече предлага на всеки - независимо от музикалните или техническите познания - интуитивен начин да скочи в музикалното смесване. Предназначен за начинаещи и фанатици, интелигентният контролер е съвместим с различни приложения за стрийминг на музика и предлага достъп до функции, използвани в професионални устройства. Можете да използвате DDJ-200 за смесване на песни у дома или в движение.
Свържете DDJ-200 към вашия iPhone и смесете песни от iTunes чрез приложението WeDJ. Можете също да свържете софтуера към SoundCloud Go + и новата услуга Beatport LINK, за да предавате Beatport LINK за достъп до огромни онлайн музикални източници. Изтеглете приложението Algoriddim djay iOS и комбинирайте песните си Spotify (необходим е Premium акаунт) или изтеглете MWM SAS edjing Mix iOS / Android и влезте в Deezer music.
Подреждането на контролните бутони DDJ-200 се основава на професионално DJ оборудване, за да ви накара да се почувствате като на голяма сцена. За да извлечем най-доброто от DJing, добавихме функция за преход и FX към WeDJ за iPhone.

Основни характеристики на DDJ-200 и WeDJ за iPhone:

Съвместимост с множество приложения и поддръжка на стрийминг.
Свържете DDJ-200 към вашия смартфон, таблет или PC / Mac, изберете любимото си DJ приложение, като например Edjing Mix от WeDJ, MWM SAS и djay и Algoriddim, които се съхраняват на вашето устройство. Някои услуги за стрийминг също се поддържат, така че можете да откривате музика от много жанрове в обширни онлайн каталози. Още по-добре, когато се свържете с DDJ-200, можете да се насладите на всички функции на rekordbox dj и WeDJ за iPhone безплатно.
Урок и Pop-Hint, за да помогнат на диджеите да започнат
Комбинирайте DDJ-200 с WeDJ за iPhone и използвайте урока, за да ви помогне с основите на DJing. Научете как да свържете контролера към устройствата и как да използвате различни функции и ефекти.
Компактен, лесен за използване DJ-и по всяко време и навсякъде
Вземете контролера DDJ-200, където пожелаете, благодарение на своя лек и тънък дизайн. Няма нужда да носите високоговорители, защото можете да възпроизвеждате звук от вградения високоговорител на вашия смартфон, таблет или PC / Mac.

Подробно описание на вашия език все още не е достъпно. Може би описанието на английски засега ще ви помогне.

Specifications
• Compatible DJ software (not included)
• WeDJ (iPhone)
• Recordbox (PC / Mac)
• Djay (iPhone / iPad)
Edjing Mix (iPhone / iPad / Android)
• Dimensions: 378mm x 48.2mm x 208mm
• Weight: 1.2 kg
• Wireless: Bluetooth
• Connectors: USB port

Software system requirements
• macOS Mojave 10.14 (updated to the latest version)
• MacOS High Sierra 10.13 (Updated to Latest Version)
• macOS Sierra 10.12 (Updated to latest version)
• Windows® 10 / 8.1 / 7 (latest service pack)

Параметри и спецификации

Включен захранващ aдаптер

Купете Pioneer Dj DDJ-200 като сет.

SET с аксесоари. Ще се нуждаете от аксесоари и консумативи рано или късно. Купете ги сега и спестете малко пари и време. Няма да се налага да се занимавате с това по-късно. Освен това можете да сте сигурни, че аксесоарите в комплекта ще се подходящи за инструмента ви.

Общ резултат, базиран на 1 потребителски мнения:

4,50

Притежавате ли Pioneer Dj DDJ-200 ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Atala S.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
24.06.2020

Kezdőknek a legjobb választás. De hiányzik egy idő után a loop section!

© 2004-2020 Muziker | Pioneer Dj DDJ-200
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете