Pioneer Dj DDJ-400

DJ контролери и софтуер | Код на продукта: DDJ-400 | ID: 284452

550 лв

В наличност за онлайн магазина > 10 парчета
Безплатна доставка
70 точки
Изпратена на 25.03.2019

Ще доставим 01.04.2019

Pioneer Dj DDJ-400

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Да се ​​научиш на DJ не е било по-лесно, отколкото с DDJ-400 2-канален DJ контролер за rekordbox dj. Снабден с функции, които ви помагат да развиете удобно уменията си, оформлението на този контролер отразява оформлението на нашата флагманна NXS2 настройка, като споделени елементи като специални бутони за биене, Beat FX, контроли за закопчаване в стил CDJ и др. В резултат на това нашите усъвършенствани DJ устройства ще се чувстват естествено да използват, когато сте готови да напреднете. В комплект с нашия софтуер за професионална работа, rekordbox dj, неговата съвместима Tutorial функция ще ви помогне да овладеете творческите възможности на този контролер. Лек и преносим, ​​вземете DDJ-400 с вас, за да практикувате сесии или партита. Скоро ще се почувствате като у дома докато изпълнявате. ПОМОЩИ: Ще имате достъп до функцията за обучение на rekordbox dj's Tutorial. Следвайте покрай екрана на компютъра си, за да научите как да използвате техниката на зъбно колело и майстор DJ. CLUB-STYLE LAYOUT: Бутоните и копчетата на DDJ-400 са подредени по същия начин като тези на нашата професионална NXS2 настройка. Развийте уменията си с помощта на интерфейс, подобен на този на нашия стандартен плейър, и подобрявайте смесите си със Sound Color FX и Beat FX с криви, извадени от нашия миксер DJM-900NXS2. Скоро ще се почувствате комфортно в DJ кабини. BEAT FX: Приложете професионален FX, който съответства на темпото на пистата, която понастоящем се възпроизвежда, като използвате функцията Beat FX. Това ще ви помогне да създавате уникални набори, дори ако току-що започвате. REKORDBOX DJ: Вие получавате лицензен ключ за рекордбокс DJ заедно с този контролер. Просто активирайте лицензионния ключ за нашия DJ софтуер, свържете контролера и стартирайте Djing. PC MASTER OUT: За гъвкавост можете да изберете да чувате микса си чрез вътрешните високоговорители на компютъра или свързаните високоговорители на работната площ. В същото време можете да използвате слушалките си, за да се срамувате независимо от базовата станция. PLUG AND PLAY: С вградена звукова карта, просто свържете контролера към компютъра, като използвате предоставения USB кабел за включване и пускане.

Общ резултат, базиран на 4 потребителски мнения:

4,59

Притежавате ли Pioneer Dj DDJ-400 ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Mano K.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
02.03.2019

A DDJ-1000 után ez a készülék a második, mely kiosztásban többé-kevésbé követi az önálló pultokat, így mindenképp egy jó eszköz a többi kontrollerhez (akár Pioneer kontrollerhez) képest. Azonban valahol elszomorító, hogy árban nem a legolcsóbb készülék, kicsivel robosztusabb minőséget vártam volna, nem azt a fröccsentett műanyag érzetet amit az eszközt használva érezni.

Richard V.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
19.02.2019

vyborny entry level controller s full licenciou dj sw

Bernard Š.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
16.01.2019

Robert S.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
26.09.2018

Super konzola, za 2 dni ma naucila robiť prechody a dokonca aj nejaké tie doubledropy :) Vzhladom aj funkčnosťou na nerozoznanie od Nexusov. Jednoznačne odporúčam!

Безплатна доставка от 389,00 лв
Гаранция за цените
Подмяна на продукта
Нашият сервиз
Професионален съпорт
© 2004-2019 Muziker | Pioneer Dj DDJ-400