Условия и гаранция за професионални услуги

 

Каква е гаранцията за професионално обслужване?

Гаранцията за професионални услуги представлява усилията на MUZIKER да ви предложи почти всичко, което можете да очаквате от любимия си електронен магазин: обслужване, сигурност, комфорт и всичко останало, от което може да се нуждаете. Искате ли да видите как?


Обслужване на клиенти на родния им език

Да, езикът на музиката ни обединява! Но за MUZIKER е много важно да се уверите, че сте напълно разбрани. Поради тази причина Центърът за обслужване на клиенти говори на родните езици на всички 16 държави, в които работим.

От английски до български, от словашки до испански, от чешки до немски ... Можете да прекосите Европа и ние винаги ще говорим с вас на езика, който предпочитате. За нас е важно да се уверим, че разбирате всичко, което трябва да ви кажем.


12/7 Обслужване на клиенти и безплатни разговори

Можете да ни се обадите всеки ден от седмицата и можете да го направите безплатно. Няма значение в коя държава се намирате, MUZIKER винаги предлага безплатен номер, така че да можете да се свържете с нас и да поискате помощ. И ще бъдем много щастливи, когато го  направите.

* В извън работно време, нашият Център за обслужване на клиенти ще функционира само на следните езици: Словашки, Чешки, Унгарски и Немски.


Най-добрите протоколи и сертификати за сигурност

Чрез нашите протоколи за сигурност можете да сте сигурни, че цялата ви лична информация и плащания са осигурени от най-съвременната налична технология за електронна търговия. Нашият електронен магазин работи по https протоколи, което гарантира, че личните ви данни са криптирани и безопасни. Освен това, нашите методи за плащане се осигуряват и от банковите органи на Европейския съюз и организации като PayPal и Sofort.

Доказателство за това колко ни е грижа за сигурността и целостта на данните на нашите клиенти са 13-те сертификати за качество и сигурност, които MUZIKER притежава в различни страни в цяла Европа.


Огромна наличност на стоки

В Muziker ще намерите всичко, от което се нуждаете, китари, баси, клавиатури, акустични и електронни барабани, DJ техника, сценично оборудване, духови инструменти и музикални принадлежности за всеки инструмент. Предлагаме над 350 000 артикула от над 520 глобални марки, всички разположени в склад, който е висок като 3-етажна сграда и има площ от 3 000 кв. М.


Ако имате оплакване, можете да се обърнете директно към нашите главни изпълнителни директори. Те ще ви отговорят в рамките на 24 часа!

За нас удовлетвореността на нашите клиентите е много важна! Ако по някакъв случай сте се сблъскали с проблем по време на вашия опит в MUZIKER, моля, пишете директно на director@muziker.com

Главните изпълнителни директори на компанията ще получат имейла ви и ще ви предоставят не само бърз отговор, но и бързо решение. По този начин можем да гарантираме, че проблемът ви ще бъде решен бързо и ефективно и че подходящите хора ще бъдат информирани за това, така че проблемът да не се повтори отново с вас или други клиенти.


Програма за лоялност Muziker Club

Както и вие, така и ние ценим лоялността. И ние възнаграждаваме нашите лоялни клиенти с точки на MUZIKER, които по-късно могат да бъдат обменени от продуктите на нашия каталог.

Когато съберете достатъчно точки, можете да ги използвате за закупуване на продукти от нашия специален клубен каталог MUZIKER. В допълнение към общодостъпните продукти, клубният каталог предлага ексклузивни артикули и луксозни стоки, които са достъпни само тук.


Не е нужно да отпечатвате фактурата си, ние я съхраняваме за Вас!

Всички знаем, че е трудно да се справим с толкова много сметки и фактури. Нашата
хиперактивност е склонна да направи нещата още по-зле. Ето защо ви отменяме относно това задължение! Няма нужда да съхранявате или отпечатвате фактурите си от каквато и да е покупка в нашия електронен магазин или от физическите ни магазини (това условие важи само за регистрирани клиенти): поддържаме всичко организирано и на ваше разположение, в случай, че имате нужда от него.

По този начин правим нещата по-лесни за вас и предпазваме от хабене на хартия за общото благо на Майката Природа.

© 2004-2019 Muziker | Professional service
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете