Roli Songmaker Kit

MIDI контролери | Код на продукта: 917142 | ID: 917142

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 1 330 лв

894 лв

1 330 лв

Запазва 436 лв при покупка
11h25m
Предлага се като мостра във физическите ни магазини
Безплатна доставка

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Roli Songmaker Kit

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

The product is an ex-display item, which was later packed directly into its original box. It is damage-free.

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Портативен и безжичен инструмент за създаване на песни, съставен от три мощни Roli блока, съчетаващ експресивната мощ на 24-те браузъра Seaboard Block, осветената повърхност на Lightpad M и Loop Block за управление на производството, за да получат неограничен контрол на звука. Всеки блок се свързва безжично чрез ДНК конекторите, така че потребителят може да се смесва и да отговаря на нуждите му. Устройството е оборудвано със серия високотехнологични програми за производство на музика, включително NOISE, Equator, табло за управление BLOCKS, Ableton Live Lite и Tracktion Waveform, както и със стотици звуци от фънки синтезатори до секции от низове до барабани, опаковки от световноизвестни изпълнители: Grimes, Steve Aoki и Rudimental. Всички звукови пакети са по поръчка и има няколко налични за закупуване. Устройството е снабдено със защитна Snapcase, която държи блоковете заедно, така че потребителят може да играе на всякакви повърхности.

Параметри и спецификации

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Roli Songmaker Kit (B-Stock) #917142
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете