Suunto 9 G1 Baro Gold Leather SET

Смарт часовници и гривни | Код на продукта: SS050256000-SET | ID: 308598

1 240 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
158 точки
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 31.05.2019

Suunto 9 G1 Baro Gold Leather SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - SET с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще ви трябват аксесоари и консумативи. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Няма нужда да се занимавате с това по-късно, плюс имате гаранция, че аксесоарите, които са включени в SET, отговарят перфектно на продукта.

Продукти като сет

1 x

Suunto 9 G1 Baro Gold Leather

Suunto 9 G1 Baro Gold Leather

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Устойчив мултиспортен GPS часовник с дълъг живот на батерията и барометрична височина. Здравият Suunto 9 е направен за дълги, тежки тренировки и състезателни и екстремни приключения. Три предварително зададени режима на батерията - Performance, Endurance и Ultra - осигуряват от 25 часа до 120 часа време за запис с GPS проследяване. Използва интелигентни напомняния въз основа на историята на активността ви, за да гарантира, че сте напълно таксувани за следващото си излизане. Ако по време на упражнение часовникът забележи, че сте изтощени от батерията, той автоматично предлага промяна в режим на батерия. Уникалният алгоритъм FusedTrack комбинира данни от GPS и датчици за движение, за да подобри точността на следите и разстоянията. Това ви позволява да удължите живота на батерията, като намалите мощността на GPS, без да правите компромис с точността. Свържете Suunto 9 с новото приложение Suunto, за да проследите всичките си приключения, както и да следвате дългосрочните си тенденции, включително ежедневната активност и съня. 100 m / 300 ft водоустойчив.

1 x

Suunto 24 EXP2 Textile Strap Black/Black M+L

Suunto 24 EXP2 Textile Strap Black/Black M+L

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Издръжлива текстилна лента, предназначена за часовници Suunto. Тази лента за бързо освобождаване се сменя лесно без допълнителни инструменти. Тази каишка е идеална за открито проучване или случайно градско износване. Пакетът от ленти включва две дължини на каишка: размер М пасва на повечето китки и размер L осигурява допълнителна дължина за носене на часовника над ръкава.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Suunto 9 G1 Baro Gold Leather SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Безплатна доставка от 389,00 лв
Гаранция за цените
Подмяна на продукта
Нашият сервиз
Професионален съпорт
© 2004-2019 Muziker | Suunto 9 G1 Baro Gold Leather SET
Logo muziker
Ak chcete odoberať naše novinky a výhodné ponuky zapnite si prosím notifikcácie
Включете