Tama LKP52HTS-GKP

Други комплекти акустични барабани | Код на продукта: LKP52HTS-GKP | ID: 265606

Tama LKP52HTS-GKP

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Този модел включва материал Kapur, който е привлякъл вниманието на много барабанисти за открития си жив звук с отлична проекция. Ние го сдвоихме с нашите Sound Arc Hoops за много атаки и умерено контролирани нюанси на черупките Kapur. Той предлага топъл резонанс и много естествено, комфортно усещане. Поради артикулиращия си звук и засилената атака, той работи много добре за фънк, синтез и евангелие. Потенциалът с голям обем също се поддава перфектно на рок музиката. Всички Kapur Shell: (TT / FT) 6гр., 5мм / (BD) 7см, 6мм. Звуков Arc Hoop, Системата Star-Mount е разработена, за да увеличи резонанса на барабаните. Hyper-Drive Toms: Hyper-Drive е новият стандартен размер на дълбочината на Tom Tom. Неговата къса дълбочина създава засилена атака, пулсиращ звук и бърз отговор. И още това ви позволява да настроите багажните том в долната позиция. Така че, можете да публикувате том том по-свободно. Evans G1 с покритие. Двойна Том Холдер. Размер: 16x22 BD, 6,5x10 TT, 7x12 TT, 12x14 FT, 14x16 FT. Хардуер и кимвали не са включени. Цвят: блясък на кафяв блясък

Параметри и спецификации

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Tama LKP52HTS-GKP ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Tama LKP52HTS-GKP
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете