Tama LSP30CS-TWS

Други комплекти акустични барабани | Код на продукта: LSP30CS-TWS | ID: 265608

Tama LSP30CS-TWS

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Комплектът Fat Spruce разполага с луксозни 100% смърчови черупки, които рядко се използват като материал за комплект барабани. Неговият уникален звук е мазна и резонантен с твърди среди и естествено чист тон. Освен това, чрез използване на хвърляни в хладка обръчи, тя осигурява много ясна, фокусирана атака. Има и много широк обхват на настройка, което го прави подходящ за редица музикални стилове. Барабаните звучат чудесно за джаз, но също така се представят добре при ниско до средно напрежение, оптимални за R & B, Blues, Indie Rock и Balades. Всички смърчове Shell: (TT / FT) 6ply, 5mm / (BD) 8ply, 7mm. Die-Cast Hoops: Обръчите не само засягат настройката на барабаните; те също така засягат барабанния звук. Ето защо изборът на обръчи беше толкова важен за дизайнерите на професионалните барабанни линии на TAMA. За нашия барабанен комплект SLP Fat Spruce ние избираме цинкови накрайници, които се произвеждат чрез впръскване на разтопен метал в калъпи. Обикновените обръчи имат по-голяма плътност и са по-последователни по форма от тройните фланци, които се произвеждат чрез огъване на метални пластини. Обиколките за изравняване правят тунинг по-последователни и по-лесни за постигане, тъй като напречните болтове винаги се свързват правилно с пръстена. Барабаните, снабдени с цилиндрични пръстени, също предлагат по-ярка атака, ясни и резонансни височини и много по-мощни снимки на джантите. Директен Flexi-Mount: Този Direct-Flexi Mount използва структура от две части - табела, която е монтирана към корпуса, а друга част, която получава L-пръта на държач / щанд на том. Тези две части са шарнирно свързани посредством стоманен вал, което позволява леко хоризонтално движение при удряне на барабана. Това контролира вибрациите на корпуса, като същевременно му позволява да резонира по-свободно от традиционните монтирания от директно към корпуса. Това от своя страна осигурява устойчиво и плавно разпадане за гладък, прозрачен звук, който извлича присъщите характеристики на черупката. Evans G1 с покритие. Единичен Том. Размер: 14x20 BD, 8x12 TT, 14x14 FT. Хардуер и кимвали не са включени. Цвят: сатен див смърч

Параметри и спецификации

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Tama LSP30CS-TWS ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Tama LSP30CS-TWS
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете