Tama ML40HZBN2-SBV

Други комплекти акустични барабани | Код на продукта: ML40HZBN2-SBV | ID: 265609

Tama ML40HZBN2-SBV

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Този нов Superstar Hyper-Drive Duo е уникална и вълнуваща серия, която ще донесе нова стойност на настоящия свят на барабаните. Подобно на новаторската работа, която направихме с допълнителните плитки тонове на Superstar Hyper Drive през 2008 г. - вдъхновение, съставено от последните изпълнения на авангардни барабани - ние отново създадохме отделни барабани, които са готови да вдъхновяват барабанистите. Отваряне на вратата към нови подходи за барабани над стандарта. Ключовият компонент на тази серия е барабана от 10 "х 14", който наричаме "Duo Snare". Този барабан е уникален не само заради необичайните си 10-инчови томове и скоби.Можете да настроите барабана надолу и да го поставите на мястото, където традиционно ще се намира първият етаж, тъй като примката може да функционира като ниско / дълбоко примка с спринцовките се захващат, или като 14-инчов том с отблъскващи примки. Това може да доведе до много уникални възможности за фразиране. След като преживеете да играете на този нов комплект, очите и ушите ви ще бъдат отворени за безкрайната гама от възможности, плюс това е много забавно. Просто опитайте. 100% кленови корпуси: Том Том, подов том и барабан: 6см, 5мм бас барабан: 8см, 7мм. Duo Snare, Hyper-Drive Toms, Star-Cast монтажна система: Всички суперзвезда са оборудвани със Star-Cast монтажна система подобна на Starclassic барабани. Тази уникална система предлага тотална изолация на тома и безпрепятствен резонанс на черупката без неблагоприятното въздействие върху настройката или сложните промени в главата, открити в по-слабо развитите конструкции за окачване. Черен никел Shell хардуер, Die-Cast обръчи (черен никел): Няма друг барабан въплъщава про функции на достъпна цена като Суперзвезда. В първия за този ценови диапазон, Superstar е оборудван със същите цинкови матрични пръстени, представени на Starclassic барабани. Неподвижните обръчи не само правят настройването по-лесно и по-последователно, но също така осигуряват ясна атака, ясни и резонансни върхове и много по-мощни снимки на джантите. Барабани за захранване II: Барабанните глави "Power Craft II" на Superstar, с изключение на Duo барабанна глава, осигуряват чудесен звук практически направо от кутията! Заглушителните шумове на главите на басните барабани премахват необходимостта от допълнителни вътрешни заглушители. Бързо накланяща се ключалка: Тези куки за нокти стабилизират дървените обръчи на бас барабаните и разполагат с вградена гумена облицовка, която помага да се запази дървото и да се поддържа тунинг дори при продължителни изпълнения. Също така новите гумени дистанционни елементи помагат да се предпазят куките с цинкови гвоздеи и опъващите болтове от повреда, когато басният барабан е поставен върху земята. Еднократно прикачване на Том. Размер: 16x20 BD, 7x12 TT, 14x16 FT, 10x14 DuoSnare. Хардуер и кимвали не са включени. Цвят: сатен синьо вертикална ивица

Параметри и спецификации

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Tama ML40HZBN2-SBV ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Tama ML40HZBN2-SBV
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете