Списъкът с топ 10 най-горещи новини от лято 2019

native_instruments
За щастие този горещ апокалипсис приключи и можем да рекапитулираме какви нововъведения бяха в състояние да ни предпазят от горещените през лятото. Това е най-готината топ десятка:

10 - Rock Off

Трябва да изхвърлите разкъсаната и 100-пъти прана тениска на Guns N'Roses в кошчето и накрая да вземете нещо хубаво. Например чисто нова тениска Guns N'Roses, която имаме в 6 размера и много цветове. И освен това, старата ви тениска се е свила а и вече не сте "М" размер.

audio komplete
for producents

9 - Novox Mobilite

От името става ясно, че е нещо мобилно, но първо се уплаших, че това е преносим нагревател за въздух с микрофон. Бях заинтригуван, така че веднага го включих. Страхотно нещо - ако имаш какво да кажеш. Ако нямате, няма значение - той също може да се използва и за пускане на музика.

8 - AIAIAI

Aiaiaaai - така извиках, когато за първи път пробвах слушалките на тази марка. Първо, те могат да се сгъват поотделно (възглавнички за уши, конструкция, кабел) и също така са удобни за ушите ми.

for artists
for youtubers

7 - Kemper Profiler Stage

В началото имаше само аналогови ефекти. След това се появяват и дигиталните и превземат света. След това същият свят разбра, че аналоговите все още са по-добри по някакъв начин и се върна към аналоговите. И тогава се появи Kemper . Сега той се предлага не само като рак, но и като педал. Чиста дигитална красота.

6 - Snake Oil

Змийското масло се произвежда от студени змии и се използва единствено за подпомагане растежа на косата. Абсолютно не работи. Но това, което работи перфектно са две педала fuzz/booster от Chapman. Опитахме ги в офиса и наистина започна да ми расте косата. Но звукът им е толкова твърд, колкото Brexit "" Made in England "".

komplete audio 1
komplete audio 1

5 - Yamaha PSR SX700 и 900

7-инчовият сензорен екран на тази клавиатура има по-добра картина от телевизора на баба ви, а звукът на органа е по-добър от този на сватбата и. Yamaha за пореден път свръхкомпенсира и постави всички най-нови части в тази серия SX. Смятаме, че се получи!

4 - KRK Rokit G4

Крък е хърватски остров в Адриатическо море и, доколкото е известно, няма абсолютно нищо общо със студийната техника. Жълтите мембрани на тези студийни монитори са изработени от кевлар и точно това е материалът, от който се изработват и бронежилетки. Накратко, получавате монитори, които са супер издържливи за 2019 г. - и си заслужават

komplete audio 1

3 - Focusrite - звукови карти от 3-то поколение

komplete audio 2

Всяко поколение си мисли, че това е" последното и най-доброто "" и никога не е вярно. За първи път родителите в каменната ера започнаха да го твърдят, когато децата им измислиха юмручен клин в свободното си време. " С какво се играе нашето дете отново! От него ще порасне ?! ""Focusrite 3-то поколение е доказателство, че аудио интерфейсите са по-добри от поколение на поколение, а домашните студия произвеждат по-добър и по-професионален звук.

2 - Fender Vintera

komplete kontrol m32

В нова ера, но с винтидж наследство, Фендър тръгва със своята серия Vinter. Strat, Tele, Jaguar, Mustang, както и двете култови бас китари Precision и Jazz, които са облечени в мръсни цветове с винтидж миризма и ето затова обичам Fender. Искам да кажа ... не заради миризмата ... това имах предвид образно. Вие разбирате.

И на първо място в нашия списък е * drum roll * ......

и компания на име Roland, която изненадващо пресъздаде своите синтезатори Fantom. Докато пиша този списък, има информационно ембарго върху тях, така че ми е позволено да кажа само едно нещо: Fantom се върна!

komplete kontrol m32
© 2004-2019 Muziker | Top 10 2019
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете